reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Chciałabym żeby tak było naprawdę:) już tego 22 nie mogę się doczekać:p obiecałam sobie, że w tym cyklu żadnych wcześniejszych testów ciazowych przed planowa @ [emoji6]
Też czekałam na termin @, a w tym szczęśliwym cyklu na andrzejki już nie piłam bo to był termin @ to była sobota, a test zrobiłam w poniedziałek ;) później cieszyłam się, że odpuściłam te andrzejki bo tak już coś czułam podświadomie, a nie chciałam sobie później "pluć w brodę" ;)

reklama
Często tak bywa, lekarze nie dają szans a jednak się udaje :) Ja już chciałam odpuścić testowanie i w sumie tak z ciekawości zrobiłam a tu niespodzianka bo dzień wcześniej była jeszcze bladsza testowa :)
Mój gin na wizycie 2 dni po owulacji powiedział, że najprawdopodobniej pęcherzyk pęka, ale się wchłania bo nie ma tam jakiegoś płynu czy coś i trzeba obserwować, a 2 tyg później pisałam do gina o leki na podtrzymanie bo jestem po poronieniu ;)

A czy ten castagnus można zażywać z euthyroxem? I czy zakupic do tego dodatkowo wiesiołka? Co myślicie?

I czy któraś z Was po castangusie zaszła w ciąże? :)
Na pierwsze pytanie odpowiedź brzmi można ;) spróbuj to co ci napisałam zamiast wiesiołka drogie, ale może akurat że pomoże ;) kilka koleżanek brało ;)

Ale piękny wykres z [emoji3590][emoji3590][emoji3590] chciałabym zeby u mnie tak było...
W tym cyklu bez większego parcia. Tzn ja nie wymagałam niczego od męża. Tym razem to on się bardziej starał niż ja [emoji14]
Oby to przyniosło skutek. Owulacja 17 dc, przynajmniej tak twierdzi flo i ovufriend ;)
Czyli dziś 3dpo, za wcześnie na cokolwiek. Spokojnie czekam z nakręcaniem się hahaha

Też czekałam na termin @, a w tym szczęśliwym cyklu na andrzejki już nie piłam bo to był termin @ to była sobota, a test zrobiłam w poniedziałek ;) później cieszyłam się, że odpuściłam te andrzejki bo tak już coś czułam podświadomie, a nie chciałam sobie później "pluć w brodę" ;)
Mam dostać 24 planowo @ a 28 mam wizytę u ginekologa. Mam nadzieję, że nie przyjdzie [emoji4] Koleżanką mi mówiła, że czuje się jakoś podświadomie, że się udało.. Mam nadzieję, że też to kiedyś poczuje! [emoji6]

Mam dostać 24 planowo @ a 28 mam wizytę u ginekologa. Mam nadzieję, że nie przyjdzie [emoji4] Koleżanką mi mówiła, że czuje się jakoś podświadomie, że się udało.. Mam nadzieję, że też to kiedyś poczuje! [emoji6]
Jeśli mam powiedzieć szczerze ja chyba czułam podświadomie co cykl [emoji14] a w cyklu, w którym się udało fakt nie piłam już na andrzejki, ale to bardziej dlatego, że był już wieczór nie miałam @ a ja zawsze dzień wcześniej mam delikatne plamienie więc to trochę dało sygnał nie pij, ale w dzień @ nawet piersi przestały boleć więc chyba nie ma reguły i o objawach też nie ma co mówić mi się zaczęły w okolicy 8 tc czyli w momencie jak miała wystąpić druga @

Jest to lek ziołowy często to polecaja na etapie starań od tak ja tego nie brałam bo brałam bromka ;) żyje po bromer*gonie więc myślę że to w ogóle by nie zaszkodziło, na twoim miejscu jeszcze spróbowała bym coś w stylu Miova*rian, Ova*run zobacz który ma więcej tego składnika aktywnego, mój gin mi polecał na etapie starań ja nie próbowałam, ale u ciebie już taki długi czas że można ze wszystkim próbować może akurat coś pomoże
To tez bez recepty?

reklama
Do góry