reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej Irenka co prawda mnie nie wymieniłaś, ale wiem ze nam kibicowalas. U nas dobrze. Malutka rośnie, wizyte mam w kolejny wtorek za tydzień więc dowiem się ile już "jej jest". Ale do tej pory wsyzstko wyglada w porządku. U mnie juz poczatek 27tc brzuszek już zaczyna przeszkadzać bo to 3 dziecko więc mały nie jest [emoji39]
Trzymam ciągle kciuki za twoje maleństwo. Kiedyś do was przyjdzie [emoji173]
Super Kochana ❤️Jejuu już 27tc :o szybko zlecialooo... Bardzo się ciesze, ze wszystko dobrze, mocno Wam kibicuje❤️❤️❤️

reklama
Ja już zamówiłam testy owu bo przeczucia mam słabe, poklocilam się jeszcze z partnerem bo powiedział żebym zaczekala z testem bo nie raz już @ się spóźniala i że on myśli że dostane jej bo jest jak zawsze.. Wkurzylam się strasznie :( Pojadę dziś po test niezależnie od tego bo chce już mieć z głowy ten kolejny negat... Robienie ich to już chyba tradycja, jestem jeszcze młoda ale coraz poważniej myślę o adopcji w przyszłości.. Kurcze jak to jest ze te które chcą maja takiego pecha.

9 stycznia minął rok od poronienia.
Nie poddawaj się wrzuć na luz i podejdź do tego na spokojnie. Wiem coś o tym jestem po drugim poronieniu. Przed pierwszą strata staraliśmy się prawie rok.... Teraz kolejny rok za nami dwie straty. Ale nie poddajemy się. Narazie bez ciśnienia postanowiliśmy podejść do tego spontanicznie ok będę robić badania i takie tam ale bez testów owulacyjnych. Czysta przyjemność z przytulanek bez obciążenia psychicznego że w ten dzień czy ten. Spróbuj kochana wyluzować to naprawdę czasem pomaga ;)

Mi się udało po clo. W pierwszym cyklu niestety ciąża biochemiczna, ale w drugim zaskoczyło bo brałam dodatkowo duphaston po owulacji i jestem w 21 tygodniu. Powodzenia [emoji4]
Już 21tc [emoji54] o raju ale zleciało ;)

migdalove 3mam kciuki z całych sił za jutrzejszą betę kochana [emoji8][emoji8] [emoji8]

Nie poddawaj się wrzuć na luz i podejdź do tego na spokojnie. Wiem coś o tym jestem po drugim poronieniu. Przed pierwszą strata staraliśmy się prawie rok.... Teraz kolejny rok za nami dwie straty. Ale nie poddajemy się. Narazie bez ciśnienia postanowiliśmy podejść do tego spontanicznie ok będę robić badania i takie tam ale bez testów owulacyjnych. Czysta przyjemność z przytulanek bez obciążenia psychicznego że w ten dzień czy ten. Spróbuj kochana wyluzować to naprawdę czasem pomaga ;)
Bardzo Ci dziękuję, zobaczymy jak zakończy się ten cykl, choć dziś termin a @ nie ma.. Może jeszcze dziś podjadę po ten test

reklama
Do góry