reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja z suplementów od tego cyklu (15dc) biorę ovarin, pregne plus już 2 miesiąc ale nieregularnie i magne b6. Mam niski progesteron w fazie lutealnej, coś jeszcze polecacie? Śluz duuuużo lepszy po ovarinie od pierwszych dc:)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Woooww! Cena niezła, ja płacę 150 za wizytę z usg. Za 300 to wymagałabym 2 razy szybciej ta ciążę ;):p To młodziutka jesteś, ja w Twoim wieku to nie myślałam jeszcze o dziecku;) tzn wiedziałam, że bardzo chce je mieć, ale chciałam się ogarnąć ślubno-pracowo - mieszkaniowo;) teraz to żałuję, bo jak już się zdecydowałam w wieku 28 lat to okazało się, że chora jestem i muszę się wstrzymać. A teraz mam prawie 32:szok: no i jeszcze kilka z nas jest tu 30+ ;) :D także masz czas... Aczkolwiek liczę że uda Ci się szybciutko zafasolkowac:)

Ja z suplementów od tego cyklu (15dc) biorę ovarin, pregne plus już 2 miesiąc ale nieregularnie i magne b6. Mam niski progesteron w fazie lutealnej, coś jeszcze polecacie? Śluz duuuużo lepszy po ovarinie od pierwszych dc:)

Jak niski, jeśli mogę spytać? ;)

Woooww! Cena niezła, ja płacę 150 za wizytę z usg. Za 300 to wymagałabym 2 razy szybciej ta ciążę ;):p To młodziutka jesteś, ja w Twoim wieku to nie myślałam jeszcze o dziecku;) tzn wiedziałam, że bardzo chce je mieć, ale chciałam się ogarnąć ślubno-pracowo - mieszkaniowo;) teraz to żałuję, bo jak już się zdecydowałam w wieku 28 lat to okazało się, że chora jestem i muszę się wstrzymać. A teraz mam prawie 32:szok: no i jeszcze kilka z nas jest tu 30+ ;) :D także masz czas... Aczkolwiek liczę że uda Ci się szybciutko zafasolkowac:)
Dzięki za dobre słowo :) ja właśnie już 1,5 roku po ślubie, pracę magisterską praktycznie mam napisaną i tylko obronić, umowę na czas nieokreślony mam, 2 lata już na swoim mieszkamy (oczywiście kredyt, a jakże:D), także do szczęścia brakuje mi tylko tego maleństwa... :) Kurczę, to dwa razy drożej!!! Niech mi tą ciążę zainstaluje na pierwszej wizycie w takim razie w brzuchu ;D

Ja właśnie biorę tą wit b6, ale oprócz tego co w magne b6 jeszcze jedną tabletkę 50mg. Podobno właśnie na progesteron działa. Od tego cyklu będę chyba brała po 2, bo wydłużyła mi się do 10 dni fl na razie.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie biorę tą wit b6, ale oprócz tego co w magne b6 jeszcze jedną tabletkę 50mg. Podobno właśnie na progesteron działa. Od tego cyklu będę chyba brała po 2, bo wydłużyła mi się do 10 dni fl na razie.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
A który preparat bierzesz? I po czym dokładnie poznajesz że to już faza lutealna? Mi testy owu nie wychodzą, ostatni pozytywny miałam w listopadzie, ale nie robiłam faktycznie regularnie tylko tak od przypadku do przypadku. A na usg w grudniu w 19dc ginka powiedziała że ona żadnych pęcherzyków nie widzi i dziś usg 15dc to samo powiedziała :/ więc nie ma fazy lutealnej jak nie ma owu?

Do góry