reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny bylam dzis u gina. Sciagnol mi szewki i powiedzial ze pomalu moge wracac do staran. Z jednej strony sie ciesze bo bardzo chce miec 2 dzidzi a z 2 strony mam pietra jak diabli.
Nie dziwię Ci się kochana, ale będzie dobrze. Chęć posiadania dzidzi wygra ze strachem:)

Ja dziś witam się w 1 dc. Idealnie w terminie dobrze przynajmniej nie będę się nakrecac

U mnie to samo, tylko już zdążyłam się nakręcić:/ Szkoda tylko tego wczorajszego testu.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez witam dziś w 1dc a już się bałam ze @ nie przyjdzie i będę musiała biec do jakiegoś lekarza , bo tak mnie piersi jeszcze bolą ze masakra :-( boje się , ale będziemy starać się dalej !
Trzeba patrzeć do przodu. Ja mocno postanowiłam sobie nie nakręcać się tym razem... Ale postanowić to sobie można... Zobaczymy jak bedzie;):p

reklama
Ja dziś byłam u lekarza zapalenie gardła mam ALE pierwszy raz trafiłam na tak dobrego lekarza. Od maja zbijamy moją tarczyce bo jednak według niego powinna wynosić do 2

Hej dziewczyny! Jestem tu nowa i mam lekkiego stresa, jakoś tak nigdy z nikim nie gadałam co mi w duszy gra.. W czerwcu zeszłego roku odstawiłam tabletki po 7 latach i myślałam że ciąża będzie kwestią dwóch miesięcy.. A tu aż do dzisiaj kiszka, a dodatkowo wyszło że mam już drugi cykl bezowulacyjny. Lekarka mi powiedziała że nie może mi nic na stymulację przepisać bo tym się zajmują tylko kliniki leczenia niepłodności. Jak to w końcu jest, możecie mi coś podpowiedzieć? Bo w sumie to dałam się jej trochę zbyć..

Nie wiem jak jest na NFZ, ale prywatnie nie ma z tym problemu, ja daje sobie czas do konca kwietnia - będzie pól roku starań i zaczynamy monitoring do tego clo, nie wiem czy przypisze mi tez ovitrelle czy najpierw sprawdzimy czy same nie pękają, Może czas na zmianę lekarza u Ciebie?
Nie chodzę na NFZ właśnie... Jestem w Luxmedzie, ale tam lekarka twierdzi że jeszcze nie minął pełen rok i ona każe się przestać stresować, robić badania i o tym myśleć (tylko że jak nie ma owulacji to nie wiem z czego ta ciąża ma być..) i w Medicoverze - tutaj lekarka powiedziała właśnie że tylko placówki w których jest dostęp do gina 24h na dobę mogą przepisywać tego typu leki i ona by na razie monitoring w następnym cyklu robiła. Nie wiem czy nie traktują mnie poważnie, czy faktycznie czas na zmianę lekarza

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny! Witam się w 1dc. Trochę mnie tu nie było dlatego przede wszystkim
GRATULUJĘ 2 kreseczek wszystkim szczęśliwym brzuszkom! Życzę wam nudnej ciąży :)

Ja zaczynam dziś 3 cykl starań, pierwszy w którym chcę wziąć się za temat dużo bardziej zorganizowana. Widziałam, że wiele z Was korzysta z OvuFriend i też chcę spróbować. Od jutra będę mierzyć temperaturę (o ile nie zapomnę :p).

Chciałam Was zapytać o 2 sprawy: jakie naturalne suplementy polecacie? Czytałam, że bierzecie wiesiołka i siemię lniane... I druga sprawa - jakie paski owulacyjne są wg Was najlepsze? Czy obojętnie jakie z apteki czy jednak polecacie jakieś szczególnie?

Generalnie jakaś jestem pozytywnie nakręcona i zdeterminowana, żeby się udało ;) chociaż te moje długie cykle są męczące.... Łapcie pozytywne nastawienie!

@Migdalove jeśli możesz, zaktualizuj mi proszę dane - kolejna @ 20.04. 3 cykl starań.

Cześć dziewczyny... jestem tu nowa. Postanowiłam napisać, może dodacie mi trochę otuchy, nadziei.... starania od sierpnia 2016... bez skutków. W styczniu hsg, wszystko ok. Drugi cykl na clo właśnie się zaczął... :-\

reklama
Do góry