reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ale nawet siary nie chcesz podać ?
Jasne każdy ma wybór, nie muszę tego rozumieć żeby szanować wybór :)
Umoralniać też nie zamierzam

reklama
Ale nawet siary nie chcesz podać ?
Jasne każdy ma wybór, nie muszę tego rozumieć żeby szanować wybór :)
Umoralniać też nie zamierzam
Nie, nie zamierzam. To co przeszlam z mlodym totalnie mnie zablokowalo i wiem ze nie potrafilabym..
Dokładnie, każdy ma wybór choć czasami boje sie co to bedzie w szpitalu jak beda polozne patrzec ale nie interesuje mnie to [emoji57]

Fakt u nas panuje totalny terrror laktacyjny i bardzo źle traktowali mamy które karmić nie chciały
No i tego sie boje [emoji53] no ale nie dam sie, swoje zdanie mam i nie zmienie
No i nie rozumiem tego to ze te kilka dni w szpitalu ktos bedzie probowal namowic mnie czy inne dziewczyny na cos innego nic nie znaczy bo przeciez w domu i tak kazda juz w spokoju zrobi co uważa[emoji57]

Raczej chodzi tutaj o zalecenia who i pozytywne aspekty kp. Położne muszą namawiać bo takie ich zadanie takie mają wytyczne. Niestety bardzo mało mam decyduje się kp przynajmniej do 6 miesiaca. Fakt faktem mogły by być po prostu milsze i zamiast krzyczeć czy obrażać po prostu na spokojnie porozmawiać z kobietą.

Ja w wiele rzeczy nie wierzyłam :) do czasu jak gin mojej siostry wyznaczył jej dokładną godzinę stosunku i zaszła w ciążę

Bylam na monitoringu pierwszy raz, kiedy lekarz kazal isc do domu i dzialac , bo to dzien owulacji i sie udalo. Sa w stanie przewidziec kiedy dojdzie do pekniecia pecherzyka, to nic dziwnego.

Raczej chodzi tutaj o zalecenia who i pozytywne aspekty kp. Położne muszą namawiać bo takie ich zadanie takie mają wytyczne. Niestety bardzo mało mam decyduje się kp przynajmniej do 6 miesiaca. Fakt faktem mogły by być po prostu milsze i zamiast krzyczeć czy obrażać po prostu na spokojnie porozmawiać z kobietą.
No wlasnie, zalecenia zaleceniami ale zazwyczaj jest to przekazywane w niezbyt mily sposób....
Dla mnie i nie tylko dla mnie dziwne jest to ze jak kobieta nie ma pokarmu i dziecko sie nienajada to zaraz dawac chca butle i nie widza w tym nic zlego ale jak matka od razu decyduje sie na mm to jest wielki problem no bo jak to [emoji57]
Zadnej logiki w takim postepowaniu [emoji57]

U mnie jeszcze kawałek. Teraz się już przestałam nakręcać bo chyba coś mnie bierze ale tak jak już rozmawialyscie o objawach to napisałam. A w kwestii mojej mamy jakoś mnie to nie dziwi bo jest ewenementem. W każdej z ciąż tyła 1kg a po chudla od razu 11 Tak więc...

Ja jestem prawie w 8 miesiacu i mam -5/6kg...

Ja w szpitalu mialam cudowna doradczynie laktacyjna i położne ktore mnie mega wspierały a po cc mleka brak i tylko dzieki temu i mojemu uporowi karmilam córkę i karmiłam ja prawie 18 mcy.

reklama
Do góry