reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja do @ mam jeszcze 10 dni, ale wczoraj nie byłam w stanie wejść do Kauflandu. Przy wejściu jest piekarnia i jak poczułam zapach pieczywa tak w momencie wylądowałam w toalecie i już było po zakupach :( po południu rozmawiałam z mamą i śmiałam się, ze głowa płata figle na co usłyszałam że ona we wszystkich 4 ciążach od 2 do 5 dni po stosunku wiedziała już, ze jest w ciąży po piersiach. Ale ta nasza natura jest dziwna ;)

W to nigdy nie uwierze ;) do 5 dni to jeszcze hormony nie ruszaja.
Oby to byla ciaza w Twoim przypadku.
Prawda jest taka, ze jak się czegoś bardzo chce, albo wrecz przeciwnie wtedy widzi sie wszystko co ku temu sprzyja. A jak juz jest sie w ciazy to doszukuje sie objawow jakie mogly wczesniej o niej swiadczyc i tez sie trochę wymysla ;)
Ostatnio wiele ludzi z mojego otoczenia ktorzy sie dlugo starali, mowia ze sie udalo jak pojechali na wczasy, mieli urlop, albo zmienili prace. U mnie bylo podobnie maz byl na chorobowym miesiac, a pozniej pojechaliśmy do mojej mamy. Zero testow i mysli o tym.
Czekam z kazdym dniem na Wasze pozytywny. Styczen i tak sie ladnie zaczal ;););) sa juz serducha ;)

reklama
u mnie to samo. tak to mialam wsyztsko poza bolesnoscia piersi i du..pa...
jak lekarz spisal cykl na straty nie bralam go mocno pod uwage no bo coz.. lekarz powiedzial ze pecherzyki w tym cyklu nie urosna...
a w 12dpo wracalam do domu z Holandii i podroz nasza trwala ponad 10godz... bylam pewna ze bole brzucha i wzdecia to stres bo ja sie panicznie boje jezdzic autem w tak dalekie podroze... ale dojechalam do PL i stres nie minal.. objawy wciaz te same.. dziewczyny tyle gazow nie mialam w calym moim zyciu co przez te 10godzin. i zamiast do domu zajechalismy do apteki po testy. i tylko wpadlam do domu i zaczelam je robic bo byly 2 w paczce... byly pozytywne :)
i zycze wam byscie szybko mogly sie nimi rowniez cieszyc. bylam pewna ze ja ostatnia z tego forum zajde.. jakies takie przeczucie za mna biegalo. takze do roboty zebym zanim urodze sporą czesc z was mogla wygratulowac :)

a cycki zaczely mnie bolec jakos kolo 7tc dopiero i do dzis bola.
teraz doszly juz wycieki.. mam sutki wiecznie pozaklejane..

U mnie nic nie wycieka, ale zrobily sie wielkie i ciemne sutki i ich obwodka tez.

A to moze swiadczyc o tym, ze nie bede miala mleka ? Wczesniej sie nad tym nie zastanawialam
Nie no spokojnie to ze teraz jeszcze nic nie masz nie znaczy ze po porodzie nie bedziesz [emoji6] ja w pierwszej ciazy nie mialam takich wycieków a po porodzie mialam normalnie pokarm [emoji6]
Z tym ze ja teraz nie chce w ogole kp i dla mnie to wcale nie fajne jak juz na tym etapie cos zaczyna sie dziac [emoji53]

Ja do @ mam jeszcze 10 dni, ale wczoraj nie byłam w stanie wejść do Kauflandu. Przy wejściu jest piekarnia i jak poczułam zapach pieczywa tak w momencie wylądowałam w toalecie i już było po zakupach :( po południu rozmawiałam z mamą i śmiałam się, ze głowa płata figle na co usłyszałam że ona we wszystkich 4 ciążach od 2 do 5 dni po stosunku wiedziała już, ze jest w ciąży po piersiach. Ale ta nasza natura jest dziwna ;)

No ciezko mi w to uwierzyć ze po 2 dniach wiedziala ze jest w ciąży [emoji57] przeciez wtedy raczej jeszcze nic sie nie zadzialo bo nawet zagniezdzenia nie bylo, wiec ciezko zeby juz sie piersi zmieniły [emoji6]

Ile u Ciebie dpo ? Zycze ci ciąży ale na takie objawy serio jest za wcześnie [emoji6] mialam tak często ale to tylko wina glowy ktora bardzo byla nastawiona na ciaze [emoji57]

Liczba spokojnie nastroj sie pozytywnie i na pewno uda się kp.
Kamila nigdy nie zrozumiem jak można nie chcieć kp, ale szanuje wybór.
Ja w obie ciaże zaszlam z zaskoczenia.
Mimi ja też niestety nie wierze e takie rzeczy

No ciezko mi w to uwierzyć ze po 2 dniach wiedziala ze jest w ciąży [emoji57] przeciez wtedy raczej jeszcze nic sie nie zadzialo bo nawet zagniezdzenia nie bylo, wiec ciezko zeby juz sie piersi zmieniły [emoji6]

Ile u Ciebie dpo ? Zycze ci ciąży ale na takie objawy serio jest za wcześnie [emoji6] mialam tak często ale to tylko wina glowy ktora bardzo byla nastawiona na ciaze [emoji57]
U mnie jeszcze kawałek. Teraz się już przestałam nakręcać bo chyba coś mnie bierze ale tak jak już rozmawialyscie o objawach to napisałam. A w kwestii mojej mamy jakoś mnie to nie dziwi bo jest ewenementem. W każdej z ciąż tyła 1kg a po chudla od razu 11 Tak więc...

reklama
Liczba spokojnie nastroj sie pozytywnie i na pewno uda się kp.
Kamila nigdy nie zrozumiem jak można nie chcieć kp, ale szanuje wybór.
Ja w obie ciaże zaszlam z zaskoczenia.
Mimi ja też niestety nie wierze e takie rzeczy
Ja mlodego kp, 3msc...z tego jakies 2 przeryczalam i ja i on bo on sie nie najadal a ja czulam sie beznadziejna matka bo pokarmu bylo coraz mniej... mam traume i nigdy wiecej sie na to nie zdecyduje.

Do góry