paulina1994
Fanka BB :)
@Migdalove dziękuje pewnie się na niego zdecyduje 50 zł to z drugiej strony nie jakiś majątek a wszystko na swoim miejscu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wykorzystasz zobaczysz przede wszystkim ważne to znaleźć naprawdę dobrego gina ! Ja ci powiem, że uważam, że tylko dzięki heparynie ciąża poszła do przodu i tak nadrobiła, może się mylę, może by tak było i bez niej, ale cieszę się, że mam świadomość, że robię wszystko żeby było ok, a reszta w rękach Boga staram się wierzyć, że tym razem dotrwam ! Że w piątek będę mogła się pochwalić większemu gronu, że jesteśmy w dwupakuTeż mam hippa. Wszystkie leżą w szafce i czekają na jakieś konkretne wykorzystanie.
Dzieki dzisiaj będzie goracaaNo to gorącej nocy życze
Tez mieliśmy jechac na Underdoga ale przełożyliśmy kino na inny razNa Underdog..
Oo a co oglądasz na netflixie?
Ja polecam serial Dom z papieru, ostatnio właśnie skończyłam oglądać.
Ciesze się ze wszystko w porządkuZobacz załącznik 934749
Fasolka jest nadal piękna i zdrowa. Serduszko nam bije [emoji173]️ termin mamy na 05.09 bo dzidzia jeszcze nie nadrobiła. Mam kartę ciąży i zestaw pierdyliarda badań do zrobienia [emoji33][emoji33][emoji33] jedynie krew mi odeszła [emoji23] wstępna wizyta 07.02.
Noo kochana owocnej nocy życzę ❤Tez mieliśmy jechac na Underdoga ale przełożyliśmy kino na inny raz
To floMogę prosić o nazwę tej aplikacji ,dziękuję [emoji6]
Ale wahania takie w normie się wydająTrzymam kciuki mocno! A co do dziwnego wykresu to ja dopiero mam dziwny, a to za sprawą mojego wrednego organizmu, który kazał mi się budzić o różnych porach... Nic nie można z tego wykresu wyczytać, bo też i późno zaczęłam mierzyć temperaturę... Jeśli w tym cyklu się nie uda to spróbuję się przyłożyć lepiej z tym mierzeniem w następnym cyklu.
Zobacz załącznik 934998
Bo szkoda mi każdego dnia przy staraniach. Też tak myślę . tylko przy cytologii nie powinno się współżyć.Raczej nie powinno zmienić wyniku, przecież monitoring to USG więc nie seks dnia poprzedniego nie powinien zaburzyć badania. Tak myślę...
To tylko pozostaje trzymać mocno kciukiPowiem Ci, że jak na spokojnie przeanalizowałam sobie wykres i obserwację szyjki i śluzu to owulację miałam książkowo w 14dc.