reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny zna się któraś?
TSH <0.01. 0.39-3.55. ????
FT4 1.52. 0.82-2.00
FT3 3.00. 2.17-3.34

To TSH mnie zastanawia, reszta niby w normie. Czy takie powinno być?

Ja dziś witam się w 1 dc. Idealnie w terminie dobrze przynajmniej nie będę się nakrecac
Ja też dzisiaj 1dc :( jednak tak jak myślałam , poprzedni cykl bezowulacyjny , skoku niestety nie było :( ale przynajmniej w terminie i z tym się nie muszę męczyć :) działamy dalej ;)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zna się któraś?
TSH <0.01. 0.39-3.55. ????
FT4 1.52. 0.82-2.00
FT3 3.00. 2.17-3.34

To TSH mnie zastanawia, reszta niby w normie. Czy takie powinno być?
Nie jestem ekspertem, ale wygląda na to, że TSH jest za niskie. Pozostałe współczynniki dobre. Nie wygląda na klasyczną nadczynność. Hmmm. Ja bym się przeszła skonsultować. TSH lubi poskakać, ale czy aż tak, to nie wiem?

Gratulacje dla pozytywnie testujących :)!

Dziewczyny w 1dc i okolicach, głowy do góry! Następne cykle będą Wasze/nasze. Mam nadzieję, że wraz z wiosną nastąpi mega wysyp II :D!

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się w 24 dc podbrzusze trochę pobolewa, piersi nadal jakieś takie "zaczepne" ale już nie swedza... niegdy nie mierzylam temp a dzisiaj rano zmierzylam i było 36,3 więc chyba nie ma co liczyć że to może być ciąża za niska ta temperatura, chociaż ja ogólna temp ciała mam dość niską 34,5-35,5 tylko nie wiem czy to ma jakiś związek. ...
i jeszcze dziś miałam sen że przyszła @ i znowu się nie udało.... ech ciężkie to czekanie

Witam się w 24 dc podbrzusze trochę pobolewa, piersi nadal jakieś takie "zaczepne" ale już nie swedza... niegdy nie mierzylam temp a dzisiaj rano zmierzylam i było 36,3 więc chyba nie ma co liczyć że to może być ciąża za niska ta temperatura, chociaż ja ogólna temp ciała mam dość niską 34,5-35,5 tylko nie wiem czy to ma jakiś związek. ...
i jeszcze dziś miałam sen że przyszła @ i znowu się nie udało.... ech ciężkie to czekanie
To fakt czeka sie ciezko.ja dopiero dzs 20 dc.jeszcze tyle trzeba czekac.co do temp ja dzis mam 37,1 .wazne jest aby byla roznica miedzy 1 a 2 faza cyklu.nie musi byc to powyzej 37.pamietaj puki nie ma @ to zawsze jest nadzieja.

reklama
To fakt czeka sie ciezko.ja dopiero dzs 20 dc.jeszcze tyle trzeba czekac.co do temp ja dzis mam 37,1 .wazne jest aby byla roznica miedzy 1 a 2 faza cyklu.nie musi byc to powyzej 37.pamietaj puki nie ma @ to zawsze jest nadzieja.

Dokładnie nie sugeruje się tym, tym bardziej jak nie mierzyłaś wcześniej. Ja temp ciała mam 36.3, a temp w pochwie 37,1 i też nic to nie mówi.
U mnie bóle jajników ustały. Tylko wieczorem coś kłuje. No i mam zakwasy ud dziwne. Poza tym piersi jak na okres, więc loteria w tej chwili . Trzeba być dobrej mysli :-)

Do góry