reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny bylam dzis u gina. Sciagnol mi szewki i powiedzial ze pomalu moge wracac do staran. Z jednej strony sie ciesze bo bardzo chce miec 2 dzidzi a z 2 strony mam pietra jak diabli.
Nie dziwię Ci się kochana, ale będzie dobrze. Chęć posiadania dzidzi wygra ze strachem:)

Ja dziś witam się w 1 dc. Idealnie w terminie dobrze przynajmniej nie będę się nakrecac

U mnie to samo, tylko już zdążyłam się nakręcić:/ Szkoda tylko tego wczorajszego testu.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez witam dziś w 1dc a już się bałam ze @ nie przyjdzie i będę musiała biec do jakiegoś lekarza , bo tak mnie piersi jeszcze bolą ze masakra :-( boje się , ale będziemy starać się dalej !
Trzeba patrzeć do przodu. Ja mocno postanowiłam sobie nie nakręcać się tym razem... Ale postanowić to sobie można... Zobaczymy jak bedzie;):p

reklama
Ja dziś byłam u lekarza zapalenie gardła mam ALE pierwszy raz trafiłam na tak dobrego lekarza. Od maja zbijamy moją tarczyce bo jednak według niego powinna wynosić do 2

Hej dziewczyny! Jestem tu nowa i mam lekkiego stresa, jakoś tak nigdy z nikim nie gadałam co mi w duszy gra.. W czerwcu zeszłego roku odstawiłam tabletki po 7 latach i myślałam że ciąża będzie kwestią dwóch miesięcy.. A tu aż do dzisiaj kiszka, a dodatkowo wyszło że mam już drugi cykl bezowulacyjny. Lekarka mi powiedziała że nie może mi nic na stymulację przepisać bo tym się zajmują tylko kliniki leczenia niepłodności. Jak to w końcu jest, możecie mi coś podpowiedzieć? Bo w sumie to dałam się jej trochę zbyć..

Nie wiem jak jest na NFZ, ale prywatnie nie ma z tym problemu, ja daje sobie czas do konca kwietnia - będzie pól roku starań i zaczynamy monitoring do tego clo, nie wiem czy przypisze mi tez ovitrelle czy najpierw sprawdzimy czy same nie pękają, Może czas na zmianę lekarza u Ciebie?
Nie chodzę na NFZ właśnie... Jestem w Luxmedzie, ale tam lekarka twierdzi że jeszcze nie minął pełen rok i ona każe się przestać stresować, robić badania i o tym myśleć (tylko że jak nie ma owulacji to nie wiem z czego ta ciąża ma być..) i w Medicoverze - tutaj lekarka powiedziała właśnie że tylko placówki w których jest dostęp do gina 24h na dobę mogą przepisywać tego typu leki i ona by na razie monitoring w następnym cyklu robiła. Nie wiem czy nie traktują mnie poważnie, czy faktycznie czas na zmianę lekarza

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny! Witam się w 1dc. Trochę mnie tu nie było dlatego przede wszystkim
GRATULUJĘ 2 kreseczek wszystkim szczęśliwym brzuszkom! Życzę wam nudnej ciąży :)

Ja zaczynam dziś 3 cykl starań, pierwszy w którym chcę wziąć się za temat dużo bardziej zorganizowana. Widziałam, że wiele z Was korzysta z OvuFriend i też chcę spróbować. Od jutra będę mierzyć temperaturę (o ile nie zapomnę :p).

Chciałam Was zapytać o 2 sprawy: jakie naturalne suplementy polecacie? Czytałam, że bierzecie wiesiołka i siemię lniane... I druga sprawa - jakie paski owulacyjne są wg Was najlepsze? Czy obojętnie jakie z apteki czy jednak polecacie jakieś szczególnie?

Generalnie jakaś jestem pozytywnie nakręcona i zdeterminowana, żeby się udało ;) chociaż te moje długie cykle są męczące.... Łapcie pozytywne nastawienie!

@Migdalove jeśli możesz, zaktualizuj mi proszę dane - kolejna @ 20.04. 3 cykl starań.

Cześć dziewczyny... jestem tu nowa. Postanowiłam napisać, może dodacie mi trochę otuchy, nadziei.... starania od sierpnia 2016... bez skutków. W styczniu hsg, wszystko ok. Drugi cykl na clo właśnie się zaczął... :-\

reklama
Do góry