reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Kaamilaaa jak coś Cię niepokoi leć od razu na ip.

@Maliina cieszę się z dobrych wieści [emoji4]

A co u staraczek? Ja mam takiego wkręta w ciążę że szok... Nie wiem czy dotrwam z testem do pn...
Bądź wytrwała ✊ dasz rade! Trzymam kciuki:-D
Ja mam 3 dc. Siedzę w pracy z bolącym brzuchem i ochotą na coś słodkiego i tak sie powstrzymuje bo dietka bezsłodyczowa od Nowego Roku trwa :):):)

Znalazłam taką grafikę na Pinterest - z ułożenia chłopcy mi się potwierdzają bo oboje ułożyli się w górnym prawym rogu. Teraz fasolka jest na dole po prawej [emoji177]

Ciężarne, sprawdza się u Was?
Zobacz załącznik 933525

Trzymam kciuki za serduszko mocne jak dzwon.
Mam też takie wewnętrzne przeczucie że w tej ciąży będziesz miała tą swoją wymarzoną dziewczynkę ;)
Ja dziewczyny z kolei jutro idę na rozmowę o pracę, więc trzymajcie za mnie jutro mocno kciuki, zwłaszcza że warunki mi odpowiadają, a co najważniejsze po 3 miesięcznym okresie próbnym jest od razu umowa na czas nie określony, więc byłoby idealnie bo gdybym dostała tą pracę to za 3 miesiące, z mega spokojnym sumieniem mogłabym zacząć w końcu te moje starania (tyle to bym wytrzymała i przeczekala) :) :)

Trzymam kciuki za serduszko mocne jak dzwon.
Mam też takie wewnętrzne przeczucie że w tej ciąży będziesz miała tą swoją wymarzoną dziewczynkę ;)
Ja dziewczyny z kolei jutro idę na rozmowę o pracę, więc trzymajcie za mnie jutro mocno kciuki, zwłaszcza że warunki mi odpowiadają, a co najważniejsze po 3 miesięcznym okresie próbnym jest od razu umowa na czas nie określony, więc byłoby idealnie bo gdybym dostała tą pracę to za 3 miesiące, z mega spokojnym sumieniem mogłabym zacząć w końcu te moje starania (tyle to bym wytrzymała i przeczekala) :) :)

Obyś była moją forumową czarownicą [emoji177]

reklama
Hej Wam ❤️jak samopoczucie? Jak wasze zdrówko? Jak wam się wiedzie?
U mnie dziś 26dc, podczas siusiania złapał mnie taki ostry skurcz jajnika, myślałam że umrę :(( co prawda trochę podzwigalam dzisiaj w pracy, ale nie jakoś wybitnie. Do tej pory kłuje, promieniuje do pochwy.. nie wiem o co chodzi. Przed chwilą jeszcze miałam taki ból, że nogi zaczęły mi drętwieć i zimno mnie obeszło. Któraś z Was tak miała może? Nie wiem co mam zrobić..
A cykle masz regularne? Owu już była? Ja ostatnio prawdopodobnie podczas owu miałam taki okropny ból. Dwa tygodnie po tym bolu byłam na usg i okazało się, że jestem już po owulacji dlatego jestem na 95% pewna że ten ból to właśnie były te dni.

Do góry