reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Kaamilaaa jak coś Cię niepokoi leć od razu na ip.

@Maliina cieszę się z dobrych wieści [emoji4]

A co u staraczek? Ja mam takiego wkręta w ciążę że szok... Nie wiem czy dotrwam z testem do pn...
U mnie cykl sie dopiero zaczął. Dziś jest 3 dzień więc jeszcze ze mnie leci xd 13 dc mam monitoring. Wytrzymasz, wytrzymasz, na pewno już z doświadczenia wiesz, że nie warto testować wcześniej... Trzymam kciuki żeby w następnym tygodniu @ nie przyszła :D

reklama
Ale poprawy w sensie że nie ma ciazy?
A miałaś monitoring? Jesteś pewna że do 15dc masz owulację?

nie ma poprawy mam brunatne plamienia dalej tydzień przed okresem, ciąży brak, robiłam kilka razy test owu pozytywny poza tym czuje wyraźnie ból w jajniku jak mam owu, tydzień po owulacji jest ok zero plamienia natomiast kolejny pojawia się plamienie :(

nie ma poprawy mam brunatne plamienia dalej tydzień przed okresem, ciąży brak, robiłam kilka razy test owu pozytywny poza tym czuje wyraźnie ból w jajniku jak mam owu, tydzień po owulacji jest ok zero plamienia natomiast kolejny pojawia się plamienie :(
Hmm może za mała dawka? A nie chcialabys sie wybrac na monitoring cyklu? Oprócz progesteronu robilas inne badania?

@Kaamilaaa jak coś Cię niepokoi leć od razu na ip.

@Maliina cieszę się z dobrych wieści [emoji4]

A co u staraczek? Ja mam takiego wkręta w ciążę że szok... Nie wiem czy dotrwam z testem do pn...
U mnie ovufriend wyznaczylo owulację na 11.01, tak samo flo. I temperaturka sobie od 4 dni powoli rośnie. Dzis już 36,67° więc chyba jednak ta owulacja była. Na wkręcanie sobie niby za wcześnie ale ja od samej owulacji mam wrażenie że czuję się inaczej czyli właśnie sobie powoli wkręcam. Piersi bardzo bolą, najchętniej bym cały dzień przespała i ciągle mnie coś ciągnie w podbrzuszu, plecy też bolą. Oczywiście jest o wiele za wcześnie na cokolwiek ale jakoś mam wrażenie (i pewnie na tym się skończy), że tym razem mogło się udać.
No zobaczymy. @ z terminem na 24.01 czyli się opóźniam te 3 dni ;)

U mnie ovufriend wyznaczylo owulację na 11.01, tak samo flo. I temperaturka sobie od 4 dni powoli rośnie. Dzis już 36,67° więc chyba jednak ta owulacja była. Na wkręcanie sobie niby za wcześnie ale ja od samej owulacji mam wrażenie że czuję się inaczej czyli właśnie sobie powoli wkręcam. Piersi bardzo bolą, najchętniej bym cały dzień przespała i ciągle mnie coś ciągnie w podbrzuszu, plecy też bolą. Oczywiście jest o wiele za wcześnie na cokolwiek ale jakoś mam wrażenie (i pewnie na tym się skończy), że tym razem mogło się udać.
No zobaczymy. @ z terminem na 24.01 czyli się opóźniam te 3 dni ;)

Pozytywne nastawienie tez jest ważne :) czyli juz niedługo sie okaze co i jak :) ale faktycznie na objawy trochę wcześnie :p chociaż ja w pierwszej ciąży od początku wiedzislam ze to to.

reklama
@Maliina super informacje :-) też marzę o synku :-)
A ja doczekalam się w tym cyklu owulacji przyszła w 21 dc.... Teraz @ przesunie się o te 6 dni.... Choć może warto było czekać tyle na owu, oby ;-D

Do góry