Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I dobrze czulam. ulozyl sie glowka w dol.
Oj mam taką nadzieję ze synus bedzie mamusiowy kochany i grzeczny i nie zrobi mi tego numeru.Młody się już szykuje [emoji173]️ byle tylko nie przyszło mu do głowy się jednak odwrócić
Pochwal się co tam zamowilasdaj nacieszyć oko różowymi cudami
@Maliina super wieści.rośnie dorodny syn!
ja czekam na moja paczke z gemini.. dzis powinna dotrzec
ja juz takie szczatki dokupuje zostalo mi lozeczko, materac posciel. sobie musze do szpitala jakies pizamki kupic i dla maluszka jeszcze czapeczki i w sumie to jestem gotowa na jego przyjscie.U mnie kasa na gemini to dopiero pewnie bedzie w marcu haha
U mnie z dziewczynka tez się sprawdziłoZnalazłam taką grafikę na Pinterest - z ułożenia chłopcy mi się potwierdzają bo oboje ułożyli się w górnym prawym rogu. Teraz fasolka jest na dole po prawej [emoji177]
Ciężarne, sprawdza się u Was?
Zobacz załącznik 933525
Wooow ale super rzeczy! [emoji7] to Wasz wybrany wózek i fotelik?
Ja z zakupami większymi czekam na potwierdzenie płci [emoji23] mamy ogrom ubrań dla chłopca! [emoji23] po dwóch to się trochę tego nazbierało. Pierwszy wózek i fotelik też mamy. Zaś zmienimy wózek tylko na GreenTom jako lżejsza spacerówkę. Łóżeczko (bo chcemy takie dostawne na początek) to kupimy na sam koniec wiec nawet w sierpniu [emoji23]