Kaamilaaa
Fanka BB :)
Dzis 19+5 [emoji3]Kamilaa a ktory to tydzien u ciebie ?
Super [emoji3] i jaki juz duzy [emoji7][emoji7]Jestem juz po wizycie
Z synkiem wszystko wporządku serduszko pieknie miarowo bije. ma sporą głowkę odpowiada 28+5.
I rosnie kolosik dzis 26+2 a waga 1200g o 2 tyg juz wyprzedza...
Dostałam zelazo bo juz wartosci są ponizej normy oraz Macmiror Complex bo ta wydzielina, dodatkowe bole i leukocyty w moczu moga coś już wywolywac ale na szczescie tylko 3 dni mam je brac.
Dostalam Plan porodu mam sobie go przeczytac zastanowic sie i na anstepna wizyte wziac ze soba.
co do cukru powiedzial ze nie ma tragedii zwlaszcza ze przekroczenia nie sa duze na czczo a hba1c nie jest zle.. lepiej taki wynik jak mam ponizej normy niz jakby mial byc wyzszy. kontynuowac diete, nie podzerac slodkiego (to moze byc niemozliwe ) ...
Ale super [emoji3][emoji3]Ubran nakupilam juz wczesniej, teraz to juz pieluchy rozek podklady itp. ale pokaze Ci to co rozowe jesli Cie to cieszy
Ja juz mam tyle ciuszkow ze nic nie powinnam kupowac a jednak korci [emoji85] poki co jednak nie mam szans na kupowanie bo mamy sporo wydatków w zwiazku z przeprowadzką [emoji57] ale w przyszlym miesiacu mam nadzieje tz mame wycoagnac na zakupy do lumpka [emoji3] bede szaleć [emoji3][emoji85][emoji23]