martoosia04
Fanka BB :)
Witam się w 2cs [emoji24][emoji24][emoji24]
Ojoj a takie miałaś przeczucie... @ wcześniej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się w 2cs [emoji24][emoji24][emoji24]
U mnie jest po środku więc żadna z opcji ukrywa mi się gagatekZnalazłam taką grafikę na Pinterest - z ułożenia chłopcy mi się potwierdzają bo oboje ułożyli się w górnym prawym rogu. Teraz fasolka jest na dole po prawej [emoji177]
Ciężarne, sprawdza się u Was?
Zobacz załącznik 933525
Ale to prawie tydzień za wcześnie, @ nie miała być na 21.01?Witam się w 2cs [emoji24][emoji24][emoji24]
Jakie cudaUbran nakupilam juz wczesniej, teraz to juz pieluchy rozek podklady itp. ale pokaze Ci to co rozowe jesli Cie to cieszy
Badalas tarczycę i prolaktynę? U mnie to było powodem plamien przed @, ale w środku cyklu nigdy nie miałamnie ma poprawy mam brunatne plamienia dalej tydzień przed okresem, ciąży brak, robiłam kilka razy test owu pozytywny poza tym czuje wyraźnie ból w jajniku jak mam owu, tydzień po owulacji jest ok zero plamienia natomiast kolejny pojawia się plamienie
Ojoj a takie miałaś przeczucie... @ wcześniej?
Tak, miała być w sobotę. Kompletnie się małpy nie spodziewałam dzisiaj [emoji24] Do tego 3dni temu spadł mi termometr i nie przeszedł crash testu... Pokazuje mi error...Ale to prawie tydzień za wcześnie, @ nie miała być na 21.01?
Mialam już owu na bank, miałam plamienie i dwa/trzy dni później znów plamienie w okolicach moich dni płodnych. Moje cykle wahają się między 28/31dc, więc można powiedzieć że w miarę regularne. Za 5dni ma przyjść @, dlatego się zdziwiłam że złapał mnie teraz tak mocny skurczA cykle masz regularne? Owu już była? Ja ostatnio prawdopodobnie podczas owu miałam taki okropny ból. Dwa tygodnie po tym bolu byłam na usg i okazało się, że jestem już po owulacji dlatego jestem na 95% pewna że ten ból to właśnie były te dni.
O nieWitam się w 2cs [emoji24][emoji24][emoji24]