reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Z usg mi tu pasuje chłopiec [emoji23][emoji23] moi byli tak samo ułożeni [emoji23][emoji23][emoji23] ale oczywiście trzymam kciuki za róż!
I już połowa za tobą! [emoji33][emoji33][emoji33] a pamietam jeszcze dzień twojego testu! [emoji33] toż to jakby wczoraj było!
W przyszla srode sie okaże kto tam siedzi [emoji12]
Ja mam ciagle nadzieje na corke, teraz juz sie tak na to nastawialam ze jesli bedzie zmiana to ja nie wiem jak to sobie poukladam w głowie...
Ale i tak najważniejsze zeby bylo zdrowe [emoji120]
No właśnie tak sobie ostatnio patrzylam na fotki testu z dwoma kreskami i przeciez to bylo dopiero co [emoji12]

Czekaj tobie tez tak pewnie przeleci [emoji85]

reklama
Jestem juz po wizycie :)
Z synkiem wszystko wporządku serduszko pieknie miarowo bije. ma sporą głowkę odpowiada 28+5.
I rosnie kolosik dzis 26+2 a waga 1200g o 2 tyg juz wyprzedza...
Dostałam zelazo bo juz wartosci są ponizej normy oraz Macmiror Complex bo ta wydzielina, dodatkowe bole i leukocyty w moczu moga coś już wywolywac ale na szczescie tylko 3 dni mam je brac.
Dostalam Plan porodu mam sobie go przeczytac zastanowic sie i na anstepna wizyte wziac ze soba.
co do cukru powiedzial ze nie ma tragedii zwlaszcza ze przekroczenia nie sa duze na czczo a hba1c nie jest zle.. lepiej taki wynik jak mam ponizej normy niz jakby mial byc wyzszy. kontynuowac diete, nie podzerac slodkiego (to moze byc niemozliwe :p) ...

@Maliina trzymam kciuki, juz blizej niz dalej :)
Ja juz odliczam dni do 3d, pozniej jeszcze ze 4 wizyty i tyle :o ale szybko czas leci. W tym miesiacu zamawiam jeden koszyk z allegro, wiec przybedzie pieknych 'rozowych' rzeczy haha ;D

W nocy juz prawie nie spie, tak mnie wszystko boli przy przewracaniu na drugi bok, a co to bedzie za miesiąc...

Jestem juz po wizycie :)
Z synkiem wszystko wporządku serduszko pieknie miarowo bije. ma sporą głowkę odpowiada 28+5.
I rosnie kolosik dzis 26+2 a waga 1200g o 2 tyg juz wyprzedza...
Dostałam zelazo bo juz wartosci są ponizej normy oraz Macmiror Complex bo ta wydzielina, dodatkowe bole i leukocyty w moczu moga coś już wywolywac ale na szczescie tylko 3 dni mam je brac.
Dostalam Plan porodu mam sobie go przeczytac zastanowic sie i na anstepna wizyte wziac ze soba.
co do cukru powiedzial ze nie ma tragedii zwlaszcza ze przekroczenia nie sa duze na czczo a hba1c nie jest zle.. lepiej taki wynik jak mam ponizej normy niz jakby mial byc wyzszy. kontynuowac diete, nie podzerac slodkiego (to moze byc niemozliwe :p) ...

Suuper. To obie bedziemy mialy grubaski ;D u mnie tez 2 tyg do przodu. A dzisiaj zaczynamy 30 tydziej jupijajej :D

reklama
@Maliina trzymam kciuki, juz blizej niz dalej :)
Ja juz odliczam dni do 3d, pozniej jeszcze ze 4 wizyty i tyle :o ale szybko czas leci. W tym miesiacu zamawiam jeden koszyk z allegro, wiec przybedzie pieknych 'rozowych' rzeczy haha ;D

W nocy juz prawie nie spie, tak mnie wszystko boli przy przewracaniu na drugi bok, a co to bedzie za miesiąc...

Pochwal się co tam zamowilas [emoji177] daj nacieszyć oko różowymi cudami [emoji7][emoji7][emoji7]

@Maliina super wieści. [emoji177] rośnie dorodny syn!

Do góry