reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę! :) Ja wczoraj spać nie mogłam, mój mąż jak wrócił z pracy dzisiaj to łzy w oczach miał bo dowiedział się, że Adamowicz nie żyje, przejęci tym co się w kraju dzieje...
My też bardzo przeżywamy w domu tą sytuację z Adamowiczem [emoji3525][emoji3525][emoji3525]

@Maliina trzymam kciuki za wizytę [emoji110]

reklama
Jak czytam u was o tej glukozie to przez weekend nie jem owoców i słodyczy bo przed ciążą miałam 93 a nie jadłam za dużo słodyczy więc aż się boje co będzie teraz jak ja na śniadanie zajadam się bułka z nutellą :/
Ale to takie jakby oszustwo [emoji12] musisz te dni przed badaniem glukozy jeść normalnie tak jak zawsze bo co z tego ze wtedy zrezygnujesz ze slodyczy czy owocow i badanie wyjdzie ci ok a pozniej zaczniesz znow jesc slodycze i inne a glukoza bedzie ci skakac a nie bedziesz tego świadoma [emoji57] wedlug mnie nie ma co w ten sposób kombinować [emoji57]

Ale to takie jakby oszustwo [emoji12] musisz te dni przed badaniem glukozy jeść normalnie tak jak zawsze bo co z tego ze wtedy zrezygnujesz ze slodyczy czy owocow i badanie wyjdzie ci ok a pozniej zaczniesz znow jesc slodycze i inne a glukoza bedzie ci skakac a nie bedziesz tego świadoma [emoji57] wedlug mnie nie ma co w ten sposób kombinować [emoji57]
Postaram się jeść normalnie ale u mnie to też zależy od dnia, ale słodycze odpuszczę :p

Bedzie pieknie biło [emoji175][emoji175][emoji175] no i ciagle trzymam kciuki i przesylam fluidy rozowe [emoji12][emoji179][emoji179]
Choć sama jeszcze nie jestem pewna co tam u mnie siedzi [emoji85]
Który masz tydzień ? Niektórzy już wiedzą na tych pierwszych prenatalnych, a u mnie lekarz mówi najwcześniej 16 tc a tak na 100% na połówkowych

Znalazłam taką grafikę na Pinterest - z ułożenia chłopcy mi się potwierdzają bo oboje ułożyli się w górnym prawym rogu. Teraz fasolka jest na dole po prawej [emoji177]

Ciężarne, sprawdza się u Was?
IMG_3176.JPG

Postaram się jeść normalnie ale u mnie to też zależy od dnia, ale słodycze odpuszczę :p
Slodycze ogolnie warto odpuszczac i jesc mniej [emoji12]
Który masz tydzień ? Niektórzy już wiedzą na tych pierwszych prenatalnych, a u mnie lekarz mówi najwcześniej 16 tc a tak na 100% na połówkowych
Dzis 19+5 (za dwa dni bedzie rowno połowa [emoji33])
U mnie na prenatalnych w 13tc lekarz po wyrostku stwierdzil ze dziewczynka. Tydzien poziej w 14tc moja gin potwierdziła ze dziewczynka.
W 16tc bylam u nowego gina stwierdził ze dziewczynka a teraz bylam u niego tydzien temu w 18+4 a on stwierdzil ze poki co nie jest pewny i nie wie czy sie ostatnio nie pomylił i no i dzidzia nie chce sie ułożyć wiec tylko cos mu tam mignelo [emoji57]
Polowkowe mam za 8dni to moze juz wtedy sie dowiem (znow u innego gina, ciekawe co on stwierdzi [emoji23])
Znalazłam taką grafikę na Pinterest - z ułożenia chłopcy mi się potwierdzają bo oboje ułożyli się w górnym prawym rogu. Teraz fasolka jest na dole po prawej [emoji177]

Ciężarne, sprawdza się u Was?
Zobacz załącznik 933525
Hmm powiem ci ze ja sie na tych zdjeciach nie znam, wrzuce ci fotke jak to u mnie wygladalo w 7+3 [emoji57][emoji12]
IMG_20190115_095032.jpeg

Slodycze ogolnie warto odpuszczac i jesc mniej [emoji12] Dzis 19+5 (za dwa dni bedzie rowno połowa [emoji33])
U mnie na prenatalnych w 13tc lekarz po wyrostku stwierdzil ze dziewczynka. Tydzien poziej w 14tc moja gin potwierdziła ze dziewczynka.
W 16tc bylam u nowego gina stwierdził ze dziewczynka a teraz bylam u niego tydzien temu w 18+4 a on stwierdzil ze poki co nie jest pewny i nie wie czy sie ostatnio nie pomylił i no i dzidzia nie chce sie ułożyć wiec tylko cos mu tam mignelo [emoji57]
Polowkowe mam za 8dni to moze juz wtedy sie dowiem (znow u innego gina, ciekawe co on stwierdzi [emoji23]) Hmm powiem ci ze ja sie na tych zdjeciach nie znam, wrzuce ci fotke jak to u mnie wygladalo w 7+3 [emoji57][emoji12]Zobacz załącznik 933528

Z usg mi tu pasuje chłopiec [emoji23][emoji23] moi byli tak samo ułożeni [emoji23][emoji23][emoji23] ale oczywiście trzymam kciuki za róż!
I już połowa za tobą! [emoji33][emoji33][emoji33] a pamietam jeszcze dzień twojego testu! [emoji33] toż to jakby wczoraj było!

reklama
Do góry