Mam cykle 26 - 28 dniowe więc owulka może być 12 jak i 14 dnia cyklu. Problem w tym że przyjmuje wtorki i piątki . I tylko wtorek mi pasuje :/
Lepiej isc wczesniej niz jak juz bedzie po.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam cykle 26 - 28 dniowe więc owulka może być 12 jak i 14 dnia cyklu. Problem w tym że przyjmuje wtorki i piątki . I tylko wtorek mi pasuje :/
To jest zupełnie inne badanie trzeba kontrast wstrzyknąć i zobaczyc. Na usg nie widać drożności. To sie chyba hsg nazywa. Ja to robilam już dawno. Dość nieprzyjemne, ale da się przeżyć. Faktycznie może powinnaś zrobić po takim czasie choć pociśnij chlopa o badania.Też mi się wydaje że 10 dc będzie widział czy wystąpi owulacja albo czy w ogóle jajniki się jej podejmuja... Mam jeszcze jedno pytanie czy lekarz na USG zauważy czy jest drożność jajowodów? Czy trzeba robić inne badanie ?
Pójdę do gina i popytam o więcej badań. Po pozamacicznej nikt nawet z ginow nie pomyslal żeby mi wykonać drożność a może w tym tkwi problem...To jest zupełnie inne badanie trzeba kontrast wstrzyknąć i zobaczyc. Na usg nie widać drożności. To sie chyba hsg nazywa. Ja to robilam już dawno. Dość nieprzyjemne, ale da się przeżyć. Faktycznie może powinnaś zrobić po takim czasie choć pociśnij chlopa o badania.
Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze u kolezanki. Ja mam sceptyczne podejscie do seksu w ciazy, szczegolnie na poczatku. A juz tym bardziej po poronieniu bym sie bala. Wgl o tym nie mysle, ale wiem ze sa kobiety ktore w ciąży maja wrecz odwrotnie. Zycie erotyczne czasem dopiero wtedy rozkwita.
Mam dokładnie tak samo, strasznie się boję i chyba przez to ochota - 1000000...Ja też się boje w ciaży seksu. Ochota jest, ale jakoś ciężko mi sie psychicznie przemóc.
Dużo leż i wypoczywaj! Będzie dobrze! Przesyłam mnóstwo pozytywnych myśli [emoji8]No. Dalej nie wiem. Zbadał mnie, powiedzial że w pochwie są resztki takiej brązowej wydzieliny, kazał wziasc teraz 4tabl dupastanu, potem co 8h po jednej, dalej ta luteinę i acard i leżec. W środę przyjść na USG
Jakbym widziała mojego [emoji16] odkurza ale to co u góry to nie widzi, a raczej z tych pedantycznych... Na szczęście sprząta kuwetę, myje okna i czasami gotuje. Nie mam najgorzej ale widzę że niektóre z Was o wiele lepiej[emoji16]Mój też wszystko ogarnia. Oczywiście nie robi tego idealnie no np pozmywa podłogi i odkurzy ale na kanapie już sierść, okruchy, blaty pozalewane, kurz wszędzie. Ale siedzę cicho i jak nie widzi to poprawiam bo inaczej by miał wymówkę żeby nie robić nic. Gotuje i zmywa gary, przywozi mi obiadki do pracy jak ma wolne nie narzekam nawet na wszechobecne gacie wiszące na gałkach od kaloryfera, w których "jeszcze można się karnąć"
Ja jestem po cesarce i mam zrosty w bliźnie lekarz mówił że nie widzi zrostów w macicy bo to też utrudnia zajście w ciążę bo nie potrafi się zagnieździc zarodek w macicy. Ale może mogą być w jajowodach bo też sprawdzał ale nic nie mówił. Popytam go bo jak hormony ok to musi być coś innego albo coś z owulacja albo z jajowodami...Popytaj ja to robilam prywatnie w Wrocku koszt to 450 zł jestem po laparoskopii i balam sie zrostow.
Ja jestem po cesarce i mam zrosty w bliźnie lekarz mówił że nie widzi zrostów w macicy bo to też utrudnia zajście w ciążę bo nie potrafi się zagnieździc zarodek w macicy. Ale może mogą być w jajowodach bo też sprawdzał ale nic nie mówił. Popytam go bo jak hormony ok to musi być coś innego albo coś z owulacja albo z jajowodami...
Teraz 15 cykl starań.Ile sie juz starasz ? Skoro byla ciaza pozamaciczna to raczej z hormonami nic nie jest.
Po tej pozamacicznej ?Teraz 15 cykl starań.