Po pozamacicznej 4 lataPo tej pozamacicznej ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po pozamacicznej 4 lataPo tej pozamacicznej ?
4 lata temu miałam pozamaciczna . Nie staraliśmy się bo miałam traumę i wielki żal do ciebie. Później się przełamałam i poszłam do lekarza na cytologię powiedziałam mu że chce zajść w ciążę pobadal posprawdzal i powiedział że można działać. No i rok minął i nic... Teraz znowu byłam i zrobiłam badania wszystko ok. Więc zaproponował monitoring cyklu.Po pozamacicznej 4 lata
Zalezy ile i jakie masz te badania [emoji854] ja robilam prywatnie i dalam niecale 100zł ale ja mam pakiet z pzu i czesc mam darmowe a część ze zniżką.Dziewczyny te ciężarne szczególnie ile płacilyscie za badania te pierwsze ? Mi w Diagnostyce wyliczyła ponad 360 zł :/
Te że zdjęcia i na odwrocie jeszcze mam morfologię, glukozę i mocz. Ta kiła bardzo droga prawie 100 zł, patrzę w innych labo z tym, że tam mają napisane tylko VDRL więc nie wiem czy to na pewno to samo i kosztuje 7-10 zł, a nie prawie 100 :/Zalezy ile i jakie masz te badania [emoji854] ja robilam prywatnie i dalam niecale 100zł ale ja mam pakiet z pzu i czesc mam darmowe a część ze zniżką.
Jakie mialas zlecone ?
Rzeczywiście drogo ta kiła [emoji33] u mnie w diagnostyce to samo badanie koszt 19zl... [emoji848]Te że zdjęcia i na odwrocie jeszcze mam morfologię, glukozę i mocz. Ta kiła bardzo droga prawie 100 zł, patrzę w innych labo z tym, że tam mają napisane tylko VDRL więc nie wiem czy to na pewno to samo i kosztuje 7-10 zł, a nie prawie 100 :/
Dziewczyny te ciężarne szczególnie ile płacilyscie za badania te pierwsze ? Mi w Diagnostyce wyliczyła ponad 360 zł :/
Czesto jest tak ze jak sie robi badania ze skierowania na nfz to wyniki potem laduja prosto u lekarza i nieraz nie chca wydawać tych wyników [emoji19]a wez sie chodz i proś...A nie możesz isc na nfz do gina tylko żeby dostac skierowanie na badania?
Dziewczyny te ciężarne szczególnie ile płacilyscie za badania te pierwsze ? Mi w Diagnostyce wyliczyła ponad 360 zł :/