reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Po pozamacicznej 4 lata
4 lata temu miałam pozamaciczna . Nie staraliśmy się bo miałam traumę i wielki żal do ciebie. Później się przełamałam i poszłam do lekarza na cytologię powiedziałam mu że chce zajść w ciążę pobadal posprawdzal i powiedział że można działać. No i rok minął i nic... Teraz znowu byłam i zrobiłam badania wszystko ok. Więc zaproponował monitoring cyklu.

Dziewczyny te ciężarne szczególnie ;) ile płacilyscie za badania te pierwsze ? Mi w Diagnostyce wyliczyła ponad 360 zł :/
Zalezy ile i jakie masz te badania [emoji854] ja robilam prywatnie i dalam niecale 100zł ale ja mam pakiet z pzu i czesc mam darmowe a część ze zniżką.
Jakie mialas zlecone ?

Zalezy ile i jakie masz te badania [emoji854] ja robilam prywatnie i dalam niecale 100zł ale ja mam pakiet z pzu i czesc mam darmowe a część ze zniżką.
Jakie mialas zlecone ?
Te że zdjęcia i na odwrocie jeszcze mam morfologię, glukozę i mocz. Ta kiła bardzo droga prawie 100 zł, patrzę w innych labo z tym, że tam mają napisane tylko VDRL więc nie wiem czy to na pewno to samo i kosztuje 7-10 zł, a nie prawie 100 :/

Załączniki

• IMG_20190112_185229397.jpg
    IMG_20190112_185229397.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 79
Te że zdjęcia i na odwrocie jeszcze mam morfologię, glukozę i mocz. Ta kiła bardzo droga prawie 100 zł, patrzę w innych labo z tym, że tam mają napisane tylko VDRL więc nie wiem czy to na pewno to samo i kosztuje 7-10 zł, a nie prawie 100 :/
Rzeczywiście drogo ta kiła [emoji33] u mnie w diagnostyce to samo badanie koszt 19zl... [emoji848]
Ja ci powiem ze tez robilam w diagnostyce i ceny ogolnie podobne no ale te vdrl to mnie zaskoczylo [emoji15]

Hej kochane dawno mnie tu nie było. Dziś po polowkowych badaniach. Maleństwo zdrowe. Wszystko ok. Ma 394 gramy. Córcia. Druga cora. Hehe cieszymy się bardzo!! Troszkę mnie martwi moje łożysko bo mam nisko na przedniej ścianie. Lekar ki mówił że u 95 % kobiet podnosi się wraz z dzieckiem. Więc jestem dobrej myśli!!! U nas aktualnie 21 tydzień. W 11 tygodniu całkowicie ustąpiły wymioty i mdłości. Teraz to cieszymy się z ruchów!! I z naszego małego cudu!!

reklama
Do góry