reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mój też wszystko ogarnia. Oczywiście nie robi tego idealnie no np pozmywa podłogi i odkurzy ale na kanapie już sierść, okruchy, blaty pozalewane, kurz wszędzie. Ale siedzę cicho i jak nie widzi to poprawiam bo inaczej by miał wymówkę żeby nie robić nic. Gotuje i zmywa gary, przywozi mi obiadki do pracy jak ma wolne :D nie narzekam nawet na wszechobecne gacie wiszące na gałkach od kaloryfera, w których "jeszcze można się karnąć"

reklama
Abstrakcja jakaś !
Moj pierze i sprząta podobno robi to lepiej ode mnie więc ja się nie wtracam ;)
Szczerze mówiac ja tylko w domu rozpakowuje zmywarke i czasami skladam pranie. Obiady gotuje tylko w jego tyg pracujacych. Ale coś za coś jest bardzo perfekcyjny aż za bardzo ;)

Abstrakcja jakaś !
Moj pierze i sprząta podobno robi to lepiej ode mnie więc ja się nie wtracam ;)
Szczerze mówiac ja tylko w domu rozpakowuje zmywarke i czasami skladam pranie. Obiady gotuje tylko w jego tyg pracujacych. Ale coś za coś jest bardzo perfekcyjny aż za bardzo ;)
Mój jak odkurza to wszystkie stołki, kosze, taborety, stoliczki, dywaniki a czasem i dywany z podłogi zabiera i odstawia jak już umyta wyschnie :D hahaha

O kurde moj tylko śmieci wybosi i czasem zakupy no i pali w piecu... Gotowanie? Sprzątanie? Nieeeee
Firanki mi zdjal niedawno no ale w ciazy jestem wie ze juz obolala i woli żebym sobie krzywdy nie zrobila skaczac po parapetach.. W zyciu mi okna nie umyl.. Podloge w domu chyba raz a zeby wyszorowac kibelek? Nieee :p ale doceniam bo robi dla nas wiele finansowo.. Dzięki niemu nie martwie sie o jutro.

O kurde moj tylko śmieci wybosi i czasem zakupy no i pali w piecu... Gotowanie? Sprzątanie? Nieeeee
Firanki mi zdjal niedawno no ale w ciazy jestem wie ze juz obolala i woli żebym sobie krzywdy nie zrobila skaczac po parapetach.. W zyciu mi okna nie umyl.. Podloge w domu chyba raz a zeby wyszorowac kibelek? Nieee :p ale doceniam bo robi dla nas wiele finansowo.. Dzięki niemu nie martwie sie o jutro.
Mój też nie ogarnia prac domowych tj. gotowanie, sprzątanie itd. Ale wygląda to podobnie jak u Ciebie - ja mam bardzo elastyczne godziny pracy, często jestem w domu długo przed nim więc nie oczekuję żeby jeszcze zajmował się domem. Prace kończy o 17,a niekiedy bierze dodatkowe fuchy + soboty. Poza tym jakoś wolę jednak sama sprzątać i ugotować, taka moja mentalność haha :-D myślę, że gdy będę w ciąży to na ile będzie potrzebna jego pomoc to nigdy nie odmówi, ale póki co jest jak jest :D a tak z innej beczki - wczoraj dostałam okres, 25 stycznia mam monitoring. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok.

Hej dziewczyny. Ja właśnie mam 2 dzień cyklu i 15 cykl starań ehh ... We wtorek idę do gina to będzie 10 dzień cyklu jak myślicie na monitoring będzie ok czy za wcześnie ?

Hej dziewczyny. Ja właśnie mam 2 dzień cyklu i 15 cykl starań ehh ... We wtorek idę do gina to będzie 10 dzień cyklu jak myślicie na monitoring będzie ok czy za wcześnie ?

Zalezy kiedy zazwyczaj masz owulacje. Ja poszlam w 14 dniu, tak jak apka pokazywala i byl to wlasnie dzien owulacji. Mi sie udało, bo lekarz kazal isc do domu i szybko dzialac ;D Wiec lepiej isc szybciej.

Zalezy kiedy zazwyczaj masz owulacje. Ja poszlam w 14 dniu, tak jak apka pokazywala i byl to wlasnie dzien owulacji. Mi sie udało, bo lekarz kazal isc do domu i szybko dzialac ;D Wiec lepiej isc szybciej.
Mam cykle 26 - 28 dniowe więc owulka może być 12 jak i 14 dnia cyklu. Problem w tym że przyjmuje wtorki i piątki . I tylko wtorek mi pasuje :/

reklama
Mam cykle 26 - 28 dniowe więc owulka może być 12 jak i 14 dnia cyklu. Problem w tym że przyjmuje wtorki i piątki . I tylko wtorek mi pasuje :/
Mi lekarz z kolei kazał przyjść między 10,a 12dc więc idąc tym tropem możesz iść 10 dnia. Jak wszystko jest ok to pecherzyk powinien być widoczny. Aczkolwiek Ja na swoim przykładzie za dużo Ci nie pomogę, bo w poprzednim cyklu byłam w 13 dniu, brak pęcherzyka, ale dlatego że cykl się bardzo przesunął i owu miałam dopiero ok 30dc. W tym cyklu też idę 13 dnia, bo inaczej mi nie pasuje.

Do góry