reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja dzis cierpie... Od 11 boli mnie glowa... Przespalam troszke dnia ale mimo to bol dalej jest. Wzielam apap i nic.. To chyba ciśnienie jutro ma być jeszcze niższe.. Buu zapomnialam odebrać wyniki na toxoplazmoze xD ciekawe czy zdaze w dniu wizyty bo w labo jedna kolejka dla tych co ida na badania i odbierają wyniki ale poprosze czy mnie ktos pusci w kolejce jak ja tylko chce wynik i uciekam.
Ja w poniedziałek chciałam podejść do laboratorium w szpitalu zapytać tylko o cenę badań bo w Diagnostyce wyszło mi prawie 400 zł więc jakaś tragedia :/ a wiem, że też jedna kolejka do odbioru i pobrania więc boje się o której wyjdę :p

reklama
Ja jestem odmieńcem i zamówiłam taki [emoji23]
Screenshot_20190112-190425.jpeg

Dziewczyny mam pytanko. W poniedziałek chce pójść na badanie tsh a będzie to 2 lub 1 dc. Czy wypada zbadac odrazu progesteron ? Czy w ogóle w czasie miesiączki zbadac czy lepiej poczekać i pójść po @?

Dziewczyny mam pytanko. W poniedziałek chce pójść na badanie tsh a będzie to 2 lub 1 dc. Czy wypada zbadac odrazu progesteron ? Czy w ogóle w czasie miesiączki zbadac czy lepiej poczekać i pójść po @?
Progesteron to najlepiej badac po owulacji...chyba nie ma sensu na poczatku cyklu bo wtedy raczej i tak bedzie niski..
Noi przyszła @ brak sił już :frown:
Przykro mi [emoji20]

reklama
@umi2 zniknęłas a sledzilam watek czy może sie zafasolkowalas i nie moglam sie dokopac przez ta sterte zboczonych wpisow. Co u Ciebie?

Do góry