reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
O jejku :( przepraszam, że pytam, ale do którego tygodnia roniłaś? Jesteś już na prawdę daleko, miejmy nadzieję, że urodzisz piękne i zdrowe maleństwo w terminie [emoji4]
Po kolei bylo puste jajo w 10 tyg, potem samoistne w 6 tyg, potem zle rozwijajacy sue zarodek i serduszko sie zatrzymalo po 6 tyg ale zabieg w 10 tyg ciazy, nastepnie coreczka w 14 tyg, potem znow samoistne w 6 tyg i teraz ta ciaza.

reklama
Hej dziewczyny, możecie być pewne, że tego wątku wam nie będę chciała usunąć. Tylko nie wiem co będzie ze mną, mam już złą 'sławę' przez to, że tamten wątek chce usunąć, pojawiają się treści 'przyjdę do was ale żeby tej Migdalove nie było'... Może rzeczywiście najlepiej będzie odejść całkiem a życia forum...
Haha migdalove wez sie nie przejmuj [emoji23] my cie znamy troche dluzej chyba zla kobieto [emoji23]

Po kolei bylo puste jajo w 10 tyg, potem samoistne w 6 tyg, potem zle rozwijajacy sue zarodek i serduszko sie zatrzymalo po 6 tyg ale zabieg w 10 tyg ciazy, nastepnie coreczka w 14 tyg, potem znow samoistne w 6 tyg i teraz ta ciaza.
Wcale nie dziwię się, że dalej nie potrafisz się cieszyć. Ja tylko miałam biochemiczną, a mimo to boję się cieszyć i jeszcze moja babcia mnie hamuje ciągle z tą radością, że to za wcześnie. Ale moim zdaniem wiara w siebie i maleństwo czyni cuda. Trzeba być silnym. Jesteś na takim etapie, że musi być już tylko lepiej [emoji6]

Hej dziewczyny, możecie być pewne, że tego wątku wam nie będę chciała usunąć. Tylko nie wiem co będzie ze mną, mam już złą 'sławę' przez to, że tamten wątek chce usunąć, pojawiają się treści 'przyjdę do was ale żeby tej Migdalove nie było'... Może rzeczywiście najlepiej będzie odejść całkiem a życia forum...
No co ty kochana, nigdzie sie nie wybieraj !
Ja cie popieram w stu procentach, widzialam co napisalas na tamtym watku i rozumiem coe doskonale. A ze tamte dziewczyny nie rozumieją to trudno, nie przejmuj sie nimi [emoji53] z nimi nie ma sensu dyskutować bo jak widac są najmądrzejsze [emoji53]
A z nami zostan [emoji4]

My Cię znamy duuuzo dłużej i możesz mieć pewność, że jesteś tutaj bardzo miłe widziana. Takie jest moje zdanie, ale i pewnie większości [emoji173] w ogóle bym się nie przejmowała [emoji6]

Wcale nie dziwię się, że dalej nie potrafisz się cieszyć. Ja tylko miałam biochemiczną, a mimo to boję się cieszyć i jeszcze moja babcia mnie hamuje ciągle z tą radością, że to za wcześnie. Ale moim zdaniem wiara w siebie i maleństwo czyni cuda. Trzeba być silnym. Jesteś na takim etapie, że musi być już tylko lepiej [emoji6]
Ja przez te lata znalazlam sie na tylu grupach kobiet po poronieniach ze teraz to juz nie potrafie byc spokojna na zadnym etapie, spotykalam sie z tak poznymi stratami tam, z roznych powodow... czlowiek sie naczytal i teraz ma zbyt duza swiadomosc...

A co one mają do Ciebie ? Nie przejmuj się niech piszą co chcą :) forum bez Ciebie to nie forum i też bardzo byśmy tęskniły za Tobą :*

reklama
Mój mąż to wczoraj po prostu sam był zniesmaczony, i wcale nie jesteśmy sztywniakami. ;) Moja mama też taki wesołek, że często nas męczy, ale jednak publicznie potrafi się wypowiedzieć i zażartować z taktem. Co innego miedzy swymi w domu czy z kumplami przy piwie, a co innego na publicznym forum.
Tam padł argument ze dla kogos śluz jest tematem obrzydliwym a ja wam powiem ze z tego co zauwazylam to wiekszosc staraczek wlasnie takich informacji szuka jak sluz, szyjka, ile od owu zrobic bete, jakie badania itp.

Do góry