reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja powolutku szykuję się do lekarza. Włosy mi się strasznie szybko przetłuszczają w tej ciąży. Koszmar dosłownie! Też tak miałyście? Z chłopakami było mi jakoś lepiej w ten ciąży.
U mnie wrecz odwrotnie tym razem, wlosy wogole ale to wogole sie nie tluszcza, moglabym nie myc z tydzien i nadal by wygladaly swierzo. W dodatku wlosy niechciane np na nogach rosna powoli i bardzo sie przezedzily co mnie oczywiscie cieszy :)

reklama
A ja powolutku szykuję się do lekarza. Włosy mi się strasznie szybko przetłuszczają w tej ciąży. Koszmar dosłownie! Też tak miałyście? Z chłopakami było mi jakoś lepiej w ten ciąży.
Mi sie nie przetluszczaja ale za to na poczatku wypadaly garsciami (wina wysokiego tsh..)
Wogole to kciuki za wizyte... ja tez dzis mam na 13.30...
Kciuki dziewczyny za wizyty [emoji8][emoji106][emoji106]

Dzięki za miłe przywitanie [emoji4] U mnie dzisiaj 22dc pierwszego cyklu starań [emoji4]
@Magdalena2991 tak jestem [emoji16] Ciekawa jestem co z tą Twoją owulacją i czemu tak dziwnie Ci testy pokazują. Ja zdążyłam zrobić tylko 2 [emoji4]
Trzymam kciuki za wszystkie ciężarne dzisiaj wizytujące [emoji4]

U mnie wrecz odwrotnie tym razem, wlosy wogole ale to wogole sie nie tluszcza, moglabym nie myc z tydzien i nadal by wygladaly swierzo. W dodatku wlosy niechciane np na nogach rosna powoli i bardzo sie przezedzily co mnie oczywiscie cieszy :)
Ja to się śmieje że gdyby włosy na głowie tak szybko rosły jak tam na dole to bym w końcu miała wymarzone długie włosy ;)

Też mi się wydaje że za dużo wyszło. We wtorek idę po L4 to się dopytać poloznej,

Kurcze, mi już psycha siada, dzisiaj chciałam zrobić betę by zobaczyć jak przyrosła ale pod drzwiami laboratorium obudził się rozsądek i zawróciłam do domu. Dzisiaj zaczynam siódmy tydzień

Witam [emoji6] czy jakiś czas temu nie pisałam że w końcu się uda? Hmm...[emoji848][emoji6]
Moje serdeczne gratulacje! Zdrówka życzę [emoji4]
Ja to się śmieje że gdyby włosy na głowie tak szybko rosły jak tam na dole to bym w końcu miała wymarzone długie włosy ;)

Też mi się wydaje że za dużo wyszło. We wtorek idę po L4 to się dopytać poloznej,

Kurcze, mi już psycha siada, dzisiaj chciałam zrobić betę by zobaczyć jak przyrosła ale pod drzwiami laboratorium obudził się rozsądek i zawróciłam do domu. Dzisiaj zaczynam siódmy tydzień

reklama
Będzie dobrze [emoji6] ja już rozpoczęłam 17 tydzień [emoji6] i też za każdym razem czekam na kolejną wizytę z niecierpliwością [emoji4]

Muszę zacząć tu częściej zaglądać bo sporo się u Was zmieniło z tego co zdążyłam przeczytać [emoji6]

Pozdrawiam [emoji4]
Dzięki [emoji4]

Dziewczynki 3m kciuki za wizyty [emoji106][emoji110][emoji110]

Do góry