Też się z tym zgadzam że wiele staraczek pyta o śluz i inne objawy . Może jestem dziwna ale takie pytania przecież nie są nie na miejscu to jest forum dla staraczek i każda ma prawo zapytac. No chyba że się mylę :/Tam padł argument ze dla kogos śluz jest tematem obrzydliwym a ja wam powiem ze z tego co zauwazylam to wiekszosc staraczek wlasnie takich informacji szuka jak sluz, szyjka, ile od owu zrobic bete, jakie badania itp.
reklama
Ann89
Fanka BB :)
Migdalove zostań kochana, znasz tutaj wszystkie, jesteś na BB od kilku lat, naorawdę chcesz zerwać znajomość z dziewczynami przez jakieś niesnaki na forum? NIe ma sensu.
Nawet nie wiecie, a może wiecie bo często wam ględzę Jak ja się boję. WIem że ciąże można stracić na każdym etapie ale stram się znaleźć chociaż troszkę nadzieji bo inaczej człowiek szału może dostać zamartwiając się.
Nawet nie wiecie, a może wiecie bo często wam ględzę Jak ja się boję. WIem że ciąże można stracić na każdym etapie ale stram się znaleźć chociaż troszkę nadzieji bo inaczej człowiek szału może dostać zamartwiając się.
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Migdalove rozumiem bo ja tez musialam zmienic nick zeby spokojnie sobie zyc na forum. Ale wez sie nie przejmuj. Jest duzo ludzi na swiecie, kazdemu nie dogodzisz i nie kazdy bedzie nas lubil i sie z nami zgadzal. A wiadomo czesto baba babie wilkiem wiec czego sie spodziewac na forum dla kobiet olej to.
Misty29
Fanka BB :)
Powodzenia na wizycie [emoji1696] mi w pierwszej ciąży bardzo się przetluszczaly na początku. W tej jest o dziwo ok. Nie zauważyłam zmian.A ja powolutku szykuję się do lekarza. Włosy mi się strasznie szybko przetłuszczają w tej ciąży. Koszmar dosłownie! Też tak miałyście? Z chłopakami było mi jakoś lepiej w ten ciąży.
z tymi cieniami roznie.. jedne o nich marzą.. innym robia nadzieje ktora sie okazuje felernym testem. Jesli mialam powierdzona owu mozesz przelizyczc max ilosc dni do zagniezdzenia i plus 48h na wytworzenie bety i zobaczyc czy jest jeszcze szansa.Cykl starań 14 dzień cyklu 27... Cykle mam 26/ 27 dniowe. Ale wydaje mi się że powinno chodźmy cień być na teście jakby coś miało być na rzeczy. No ale trudno może nastepnym się uda
badalas sie juz cos?
Gosia daj spokój. Nie przejmuj się. Moze uda sie oddac im ten watek i niech piszą dziewczyny co chcą bez Twojego nicku powiazanego miedzy wierszami. Trzeba być ponad to. Chciały sobie pogadac o Tobie ich problem. my sie znamy tu mnostwo czasu i zdazylysmy Cię poznac. A nowe osoby inteligentne nie sluchaja opini innych forumowych kolezanek tylko wyciagaja swoja wlasna opinie oparta na doswiadczeniach z Tobą.Hej dziewczyny, możecie być pewne, że tego wątku wam nie będę chciała usunąć. Tylko nie wiem co będzie ze mną, mam już złą 'sławę' przez to, że tamten wątek chce usunąć, pojawiają się treści 'przyjdę do was ale żeby tej Migdalove nie było'... Może rzeczywiście najlepiej będzie odejść całkiem a życia forum...
Tak badałam. Tarczycę prolaktynę krew mocz USG . Wszystko ok. Tylko tak jak pisałam na innym watku . Lekarz się zapytał ile w ciągu cyklu się z mężem kochamy. Powiedziałam że przed owu w dzień i dzien po. Powiedział że to za mało i że powinno się kochać co drugi max trzeci dzień aż do okresu przez cały cykl bo moze się owulacja przesunąć i plemniki już nie będą wstanie zapłodnić komórki. Po tym okresie jak nadejdzie idę na monitoring cyklu.z tymi cieniami roznie.. jedne o nich marzą.. innym robia nadzieje ktora sie okazuje felernym testem. Jesli mialam powierdzona owu mozesz przelizyczc max ilosc dni do zagniezdzenia i plus 48h na wytworzenie bety i zobaczyc czy jest jeszcze szansa.
badalas sie juz cos?
ja mysle ze zapytamy z czasem Ani czy jest to jakos mozliwe nawet ze strony administracji by zostawic ten 1 post dla wszystkich edytowalny.Też to wziełam pod uwagę. Szkoda, że po aktualizacji szaty babyboom nie można utworzyć postu wiki.
reklama
zrobcie sobie maraton co 2 od 10dc chyba ze miewasz owu szybciej to inazej to rozloz i poprawiajcie ile sie daTak badałam. Tarczycę prolaktynę krew mocz USG . Wszystko ok. Tylko tak jak pisałam na innym watku . Lekarz się zapytał ile w ciągu cyklu się z mężem kochamy. Powiedziałam że przed owu w dzień i dzien po. Powiedział że to za mało i że powinno się kochać co drugi max trzeci dzień aż do okresu przez cały cykl bo moze się owulacja przesunąć i plemniki już nie będą wstanie zapłodnić komórki. Po tym okresie jak nadejdzie idę na monitoring cyklu.