Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
norma 99 jest bez ciazy. w ciazy do 92 z czego 92 juz jest u diabetologa cukrzyca.Hej dziewczynki witam z powrotem
Ja mam takie pytanko, badanie gluzkozy z krwi ma na celu sprawdzenie pod kątem cukrzycy prawda?
Mam wyniki z wtorku, niby lekarz widział, ale nie nie mówił. Tam gukoze mam na poziomie 97 a normą do 99. Nie za dużo? Zobacz załącznik 932372
ojej ktory to cykl u Ciebie? bardzo mi przykro. ale poki nie ma @ pozostaje nadzieja.Cześć dziewczyny. Gratuluję zafasolkowanym . U mnie cisza jak na razie z okresem ale testy negatywne czyli nie ma co się łudzić . Następny cykl stracony . Już się zastanawiam czy kiedykolwiek się uda ...
Cykl starań 14 dzień cyklu 27... Cykle mam 26/ 27 dniowe. Ale wydaje mi się że powinno chodźmy cień być na teście jakby coś miało być na rzeczy. No ale trudno może nastepnym się udaojej ktory to cykl u Ciebie? bardzo mi przykro. ale poki nie ma @ pozostaje nadzieja.
I się udało? Sorrki ale długo nie byłam u was i mam dużo do nadrobienia z czytaniem.ElizaR u mnie dzis 23+1
Agata jasne ze sie uda. Wiem ze latwo sie mowi ale chyba kazda z nas czuje sie podobnie. Ja znow sie zastanawialam czy kiedykolwiek uda mi sie zajsc w zdrowa ciaze, czy kiedykolwiek przestane ronic...
No nie wiem, znaczy jestem w ciazy w 23 tygodniu ale wiesz... puki nie urodze zdrowego dziecka to nie uwierze. Przed ta ciaza mialam 5 poronien pod rzad od ponad 3 lat.I się udało? Sorrki ale długo nie byłam u was i mam dużo do nadrobienia z czytaniem.
Ja sama jestem ciekawa, ale stwierdziłam że czekam do @. Samo się okaże co to z tego wyszło, czy była ta owulka czy nie. Chociaż może prędzej czy będzie fasolka czy nie jeśli nie nic straconego, bo prędzej czy później każdej z nas udać się musi. Wierzę w to mocnoDzięki za miłe przywitanie [emoji4] U mnie dzisiaj 22dc pierwszego cyklu starań [emoji4]
@Magdalena2991 tak jestem [emoji16] Ciekawa jestem co z tą Twoją owulacją i czemu tak dziwnie Ci testy pokazują. Ja zdążyłam zrobić tylko 2 [emoji4]
Trzymam kciuki za wszystkie ciężarne dzisiaj wizytujące [emoji4]
Bardzo mi przykro ale trzeba być dobrej myśli połowa już za wami rozumiem że się boisz ale trzeba wierzyć że wszytko się dobrze skończy i tego z całego serducha ci życzęNo nie wiem, znaczy jestem w ciazy w 23 tygodniu ale wiesz... puki nie urodze zdrowego dziecka to nie uwierze. Przed ta ciaza mialam 5 poronien pod rzad od ponad 3 lat.
O jejku przepraszam, że pytam, ale do którego tygodnia roniłaś? Jesteś już na prawdę daleko, miejmy nadzieję, że urodzisz piękne i zdrowe maleństwo w terminie [emoji4]No nie wiem, znaczy jestem w ciazy w 23 tygodniu ale wiesz... puki nie urodze zdrowego dziecka to nie uwierze. Przed ta ciaza mialam 5 poronien pod rzad od ponad 3 lat.