reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
zrobcie sobie maraton co 2 od 10dc chyba ze miewasz owu szybciej to inazej to rozloz i poprawiajcie ile sie da :p
Myślę żeby się kochać chociaz co drugi dzień bo serio się często na to sił nie ma :( może nasienie męża też już nie jest tak dobre ... Spróbujemy a może się uda po takim maratonie ;)

reklama
Migdalove mój też po biochemicznej nie kazał robić testów szybciej niż tydzień po terminie @ bo czasami wychodzi cień kobiety się cieszą, a zarodek nie może się wgryźć.
Każda się stresuje po poronieniu i ja po biochemicznej też. W dodatku ta ciąża to miało być puste jajo i jakoś do tej pory mnie to stresuje

Hej dziewczyny, możecie być pewne, że tego wątku wam nie będę chciała usunąć. Tylko nie wiem co będzie ze mną, mam już złą 'sławę' przez to, że tamten wątek chce usunąć, pojawiają się treści 'przyjdę do was ale żeby tej Migdalove nie było'... Może rzeczywiście najlepiej będzie odejść całkiem a życia forum...

Po co sie przejmujesz takimi glupotami. Ze swoim watkiem mozesz robic co chcesz i nie wiem po co sie tlumaczyc. Ja przestalam sie tam udzielac po tym jak panie z doktoratami wyrazily swoje opinie o paleniu w ciazy. Po co sie denerwowac.

Kochane, czy wiecie może po jakim czasie po zaprzestaniu brania duphastonu może wystąpic miesiączka? Jutro mam wziąć dwie ostatnie tabletki i tak się zastanawiam kiedy ewentualnie będziemy mogli znowu zacząć działania :D

Liczba teoretycznie tak. Ale tez mam ciagle swiadomosc ze moze sie stac wszystko w kazdej chwili a ja na to nie mam ani wplywu ani ratunku dla dziecka. Jedynie moge wylapac ze cos sie stalo przez brak ruchow. Ale swiadomosc ze do porodu moze sie stac wszystko niestety pozostaje.

Migdalove tez tak mialam raz w przeciagu tych pomad 3 lat staran ze test z blada kreska a beta ujemna. Dziwne to bylo bo zawsze te same testy pokazywaly sie tylko wtedy kiedy byla ciaza. No ale w tamtym cyklu pewnie trafilam na jakis felerny.

Liczba teoretycznie tak. Ale tez mam ciagle swiadomosc ze moze sie stac wszystko w kazdej chwili a ja na to nie mam ani wplywu ani ratunku dla dziecka. Jedynie moge wylapac ze cos sie stalo przez brak ruchow. Ale swiadomosc ze do porodu moze sie stac wszystko niestety pozostaje.

Oj z tym brakiem ruchow to tez sobie mozna nawkrecac. Juz 2 razy to przezywalam.... Ale dzieci tez spia i nie zawsze ruszaja sie wtedy kiedy chcemy

reklama
Do góry