Magdalena2991
Fanka BB :)
Muszę nadrobić Was od SylwestraPewnie
U mnie nadal starania i jakiś długi cykl się zapowiada bo ovufriend jeszcze owulacji nie oznaczyło a już 16 dc przy ostatnio 25 dniowych, może leki na tarczycę wydłużyły cykl...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę nadrobić Was od SylwestraPewnie
Mi ovufriend tez roznie wyznaczal nieraz 17dc innym razem 23dc. Tylko że ja odczuwalam bole owulacyjne i to mi troszke ulatwialo.Muszę nadrobić Was od Sylwestra
U mnie nadal starania i jakiś długi cykl się zapowiada bo ovufriend jeszcze owulacji nie oznaczyło a już 16 dc przy ostatnio 25 dniowych, może leki na tarczycę wydłużyły cykl...
Mnie jajniki już z dwa trzy dni bolą, testy owulacyjne to już w ogóle meksyk.Mi ovufriend tez roznie wyznaczal nieraz 17dc innym razem 23dc. Tylko że ja odczuwalam bole owulacyjne i to mi troszke ulatwialo.
Hej hej teraz doczytalam. Ja mialam owu w 39dc ! I tez jestem w ciąży wiec u ciebie bedzie tak samo ja tez w wigilie mialam owulacjeDziękuję. Oby tak było. W wigilię - czyli równe 2 tygodnie temu odczulam ogromny ból jajnika, może to wtedy pojawiła się owu?
Dobrze cie widziec tuMnie jajniki już z dwa trzy dni bolą, testy owulacyjne to już w ogóle meksyk.
Pospamowałam w wątku 2019 to i tu wrzucę ale kulminację: pierwszy 14 dc, drugi 15 dc i trzeci też 15 dc inna firma
Bardzo mi miło to czytaćDobrze cie widziec tu
Chyba ze te wczorajsze jako naciemniejsze traktuj jakomnie pozytywne.Dziś tylko tak, więc pozytywne albo nie wystąpiły albo przegapione bo od 10 dc robiłam ale dopiero od 14dc tak jak trzeba