reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Oj Marta nie obraz się, ale na twoim miejscu o luzowaniu bym nie pisała bo jak ci jedna dziewczyna zwróciła uwagę, że może u ciebie problem leży w tym, że za bardzo się nakrecasz to nie odpisałaś miło ...i nie piszę tego złośliwieU mnie w 18dpo jeszcze biel [emoji23][emoji23][emoji23] wiec dziewczyny, luzujemy!!!
paulina1994
smutno trochę, ale ja bym się jeszcze nie poddała może akurat ? Może wyjdzie test później ? Jeżeli u mnie z ciążą będzie ok, a dowiem się 3 stycznia, to wyszłoby na bardzo późne zagnieżdżenie, a tym samym bardzo późno zaczęła wytwarzać się beta może jeszcze nie wszystko stracone [emoji4] mi test o czułości 20 albo 25 2 dni po spodziewanej @ wcale nie wyszedł jakoś super ekstra mocny, a to jednak już było po terminie ! Głowa do góry, jeśli nie ten cykl trzymam kciuki za kolejny przecież w końcu się uda :*Ale kurcze w 9dc miałam potwierdzona
usg owu :-( i dlatego smutam troszkę
Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
martoosia04
Oj Marta nie obraz się, ale na twoim miejscu o luzowaniu bym nie pisała bo jak ci jedna dziewczyna zwróciła uwagę, że może u ciebie problem leży w tym, że za bardzo się nakrecasz to nie odpisałaś miło ...i nie piszę tego złośliwie
Paulina, dokładnie pamiętam swoje zniecierpliwienie nie zachodzeniem w ciąże.
Chciałam raczej dziewczynom uświadomić, że 9 czy 10dpo i biel wizira w tym czasie to jeszcze niekoniecznie faktyczny brak ciąży. U mnie w 18dpo rownież była biel, Migdalove przy wysokiej becie rownież miała białe testy. Post o „luzie” raczej miał na celu dodanie otuchy, że jednak może być ciąża, pomimo bieli. Żeby się nie poddawały i wierzyły. Wiem, jakie to trudne. Wiem, że chce się wiedzieć najlepiej już 24h po stosunku i owu. Wszystko wiem. Też byłam staraczką
Dziewczyny mam pytanie. Zauważyłam w tym cyklu bardzo dużo śluzu płodnego aż mnie zalewa :/ normalnie mam bardzo mało czasem nie ma w ogóle. Moje pytanie brzmi dlaczego w jednym cyklu nie ma go w ogóle a teraz jest aż za duzo? Czy może w poprzednich cyklach nie było owulacji a teraz jest? Czy zawsze śluz oznacza owulację ?
paulina1994
Ja miałam tak niejednokrotnie, a w cyklu, w którym zaszłam miałam sucho i jeszcze seks kilka dni przed owu więc widocznie miałam sporo śluzu w środku reguły nie ma...Dziewczyny mam pytanie. Zauważyłam w tym cyklu bardzo dużo śluzu płodnego aż mnie zalewa :/ normalnie mam bardzo mało czasem nie ma w ogóle. Moje pytanie brzmi dlaczego w jednym cyklu nie ma go w ogóle a teraz jest aż za duzo? Czy może w poprzednich cyklach nie było owulacji a teraz jest? Czy zawsze śluz oznacza owulację ?
Ale u mnie to było zupełnie normalne jeden cykl, że w dni płodne miałam ochotę po kilka razy dziennie, a za chwilę w drugim nie miałam w ogóle ochoty więc i z tym libido i z tym śluzem u mnie różnie
Czyli nawet jak śluzu jest mało nie świadczy o tym że owulki nie ma. Ten cykl mnie trochę zdziwił. Za ponad tydzień się przekonam czy się udałoJa miałam tak niejednokrotnie, a w cyklu, w którym zaszłam miałam sucho i jeszcze seks kilka dni przed owu więc widocznie miałam sporo śluzu w środku reguły nie ma...
Ale u mnie to było zupełnie normalne jeden cykl, że w dni płodne miałam ochotę po kilka razy dziennie, a za chwilę w drugim nie miałam w ogóle ochoty więc i z tym libido i z tym śluzem u mnie różnie
paulina1994
Nie, śluz może być w środku [emoji4]Czyli nawet jak śluzu jest mało nie świadczy o tym że owulki nie ma. Ten cykl mnie trochę zdziwił. Za ponad tydzień się przekonam czy się udało
reklama