reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
U mnie w 18dpo jeszcze biel [emoji23][emoji23][emoji23] wiec dziewczyny, luzujemy!!!
Oj Marta nie obraz się, ale na twoim miejscu o luzowaniu bym nie pisała bo jak ci jedna dziewczyna zwróciła uwagę, że może u ciebie problem leży w tym, że za bardzo się nakrecasz to nie odpisałaś miło ;)...i nie piszę tego złośliwie ;)

Ale kurcze w 9dc miałam potwierdzona
usg owu :-( i dlatego smutam troszkę

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
:( smutno trochę, ale ja bym się jeszcze nie poddała może akurat ? Może wyjdzie test później ? :) Jeżeli u mnie z ciążą będzie ok, a dowiem się 3 stycznia, to wyszłoby na bardzo późne zagnieżdżenie, a tym samym bardzo późno zaczęła wytwarzać się beta :) może jeszcze nie wszystko stracone [emoji4] mi test o czułości 20 albo 25 2 dni po spodziewanej @ wcale nie wyszedł jakoś super ekstra mocny, a to jednak już było po terminie ! :) Głowa do góry, jeśli nie ten cykl trzymam kciuki za kolejny przecież w końcu się uda :*

Oj Marta nie obraz się, ale na twoim miejscu o luzowaniu bym nie pisała bo jak ci jedna dziewczyna zwróciła uwagę, że może u ciebie problem leży w tym, że za bardzo się nakrecasz to nie odpisałaś miło ;)...i nie piszę tego złośliwie ;)

Paulina, dokładnie pamiętam swoje zniecierpliwienie nie zachodzeniem w ciąże.
Chciałam raczej dziewczynom uświadomić, że 9 czy 10dpo i biel wizira w tym czasie to jeszcze niekoniecznie faktyczny brak ciąży. U mnie w 18dpo rownież była biel, Migdalove przy wysokiej becie rownież miała białe testy. Post o „luzie” raczej miał na celu dodanie otuchy, że jednak może być ciąża, pomimo bieli. Żeby się nie poddawały i wierzyły. Wiem, jakie to trudne. Wiem, że chce się wiedzieć najlepiej już 24h po stosunku i owu. Wszystko wiem. Też byłam staraczką ;)

Dziewczyny mam pytanie. Zauważyłam w tym cyklu bardzo dużo śluzu płodnego aż mnie zalewa :/ normalnie mam bardzo mało czasem nie ma w ogóle. Moje pytanie brzmi dlaczego w jednym cyklu nie ma go w ogóle a teraz jest aż za duzo? Czy może w poprzednich cyklach nie było owulacji a teraz jest? Czy zawsze śluz oznacza owulację ?

Dziewczyny mam pytanie. Zauważyłam w tym cyklu bardzo dużo śluzu płodnego aż mnie zalewa :/ normalnie mam bardzo mało czasem nie ma w ogóle. Moje pytanie brzmi dlaczego w jednym cyklu nie ma go w ogóle a teraz jest aż za duzo? Czy może w poprzednich cyklach nie było owulacji a teraz jest? Czy zawsze śluz oznacza owulację ?
Ja miałam tak niejednokrotnie, a w cyklu, w którym zaszłam miałam sucho i jeszcze seks kilka dni przed owu więc widocznie miałam sporo śluzu w środku reguły nie ma...
Ale u mnie to było zupełnie normalne jeden cykl, że w dni płodne miałam ochotę po kilka razy dziennie, a za chwilę w drugim nie miałam w ogóle ochoty więc i z tym libido i z tym śluzem u mnie różnie

Ja miałam tak niejednokrotnie, a w cyklu, w którym zaszłam miałam sucho i jeszcze seks kilka dni przed owu więc widocznie miałam sporo śluzu w środku reguły nie ma...
Ale u mnie to było zupełnie normalne jeden cykl, że w dni płodne miałam ochotę po kilka razy dziennie, a za chwilę w drugim nie miałam w ogóle ochoty więc i z tym libido i z tym śluzem u mnie różnie
Czyli nawet jak śluzu jest mało nie świadczy o tym że owulki nie ma. Ten cykl mnie trochę zdziwił. Za ponad tydzień się przekonam czy się udało :)

reklama
Do góry