Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martosia jaką ty miałaś szyjkę w pierwszych dniach ciąży, zanim zrobiłaś test? Wysoko czy nisko? I też mnie piecze i pobolewa w okolicy blizny po cc więc sobie wkręcam, chociaż czuję się na okres od kilku dni
U mnie właśnie nisko, ale mam wrazenie że dzisiaj lekko się podniosła ale jest miękka (przed okresem zawsze była twarda). Okres powinnam dostać wczoraj ale wiadomo zawsze może być przesunięcie o 2-3 dni, zwłaszcza po luteinie. Staram się nie nakręcać, albo bardziej wmaeiam sobie że dostanę @. Czuję cały czas ciągnięcie brzucha więc mogę w sumie dostać za chwilę. Najgorsze jest to (a może nawet i lepiej) że dzisiaj apteki pozamykane a nie chce mi się jechać do centrum tramwajem pół miasta po test do apteki dyżurującej w razie czego nowy rok razem z synkiem witaliśmy popijając Piccolo (szamponem jakbon tak mówi )U mnie chyba na dzień czy dwa przed terminem @ poszła wysoko. A tak, to miałam nisko - swego czasu nawet bałam sie że mi wypadnie, bo ledwo wsadzilam palec, a tam szyjka!
Nie mow takixh rzeczy bo ja nie chce zdychac na bol glowy caly rok [emoji39]Zajrzałam do apki mój kalendarzyk w tel i rok temu w grudniu mój cykl trwał 33dc [emoji33] w tym chyba będzie podobnie. Wiecie co mówią jaki nowy rok taki cały rok...
Piękna kreska [emoji7] gratuluje [emoji7]Takie cuda?! Boję się cieszyć. Czy luteina może mieć wpływ na test? Tzn czy może wyjść falyszwie?Zobacz załącznik 929554