reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Martosia jaką ty miałaś szyjkę w pierwszych dniach ciąży, zanim zrobiłaś test? Wysoko czy nisko? I też mnie piecze i pobolewa w okolicy blizny po cc więc sobie wkręcam, chociaż czuję się na okres od kilku dni ;)

reklama
Martosia jaką ty miałaś szyjkę w pierwszych dniach ciąży, zanim zrobiłaś test? Wysoko czy nisko? I też mnie piecze i pobolewa w okolicy blizny po cc więc sobie wkręcam, chociaż czuję się na okres od kilku dni ;)

U mnie chyba na dzień czy dwa przed terminem @ poszła wysoko. A tak, to miałam nisko - swego czasu nawet bałam sie że mi wypadnie, bo ledwo wsadzilam palec, a tam szyjka!

U mnie chyba na dzień czy dwa przed terminem @ poszła wysoko. A tak, to miałam nisko - swego czasu nawet bałam sie że mi wypadnie, bo ledwo wsadzilam palec, a tam szyjka!
U mnie właśnie nisko, ale mam wrazenie że dzisiaj lekko się podniosła ale jest miękka (przed okresem zawsze była twarda). Okres powinnam dostać wczoraj ale wiadomo zawsze może być przesunięcie o 2-3 dni, zwłaszcza po luteinie. Staram się nie nakręcać, albo bardziej wmaeiam sobie że dostanę @. Czuję cały czas ciągnięcie brzucha więc mogę w sumie dostać za chwilę. Najgorsze jest to (a może nawet i lepiej) że dzisiaj apteki pozamykane a nie chce mi się jechać do centrum tramwajem pół miasta po test do apteki dyżurującej ;) w razie czego nowy rok razem z synkiem witaliśmy popijając Piccolo (szamponem jakbon tak mówi ;))

Ja to się bardziej skupiam na chorobie jak na objawach ciąży [emoji6] i jak o tym nie myśle to nie mam objawów urojonych [emoji23][emoji23]

Zajrzałam do apki mój kalendarzyk w tel i rok temu w grudniu mój cykl trwał 33dc [emoji33] w tym chyba będzie podobnie. Wiecie co mówią jaki nowy rok taki cały rok...

Takie cuda?! Boję się cieszyć. Czy luteina może mieć wpływ na test? Tzn czy może wyjść falyszwie?
IMG_20190101_162659.jpeg

Dziewczynki mam w domu luteina pod język, luteinę 100 dopochwową i dupaston (zestaw z poprzedniej ciąży gdzie zdążyłam wziasc tylko jedną tabletkę i w tym samym dniu poleciało) co lepiej wziasc i w jakiej dawce?

reklama
Wszystkim staraczkom w tym nowym roku zycze szybkiego spelnienia marzen o tym upragnionym malenstwie [emoji8]
Brzuchatkom spokojnych ciąż i szybkiego bezbolesnego porodu i zdrowych grzecznych dzieciaczków [emoji8]
A wszystkim mamusiom wszystkiego dobrego, pociechy z dzieci tych mniejszych i większych [emoji8]
Dla was wszystkich duzo zdrowia i szczescia w tym nowym roku !! [emoji8][emoji8]

Do góry