reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Wczoraj po powrocie z pracy, położyłam się do łóżka i mój włączył film. Męczyłam się chyba z godzinę z piekącym cyckiem haha. Nie dało się wytrzymać, musiałam go "wietrzyć" :D Najbardziej zastanawia mnie ta infekcja. Nie bardzo wiem co mam zrobić, moją gin dopiero po nowym roku urzęduje, ale do niej to i tak 2tyg przed trzeba się zapisać. Nigdy nie miałam infekcji, ale chyba już przechodzi..

Malina piękne zdjęcia syneczka, Filip bedzie uroczym chłopcem. Ciesze sie, że jest zdrowy. A Ty jak się czujesz? Ja już czuje się duża. Czekam z niecierpliwością na początek maja [emoji6]

Migdalove czytałam z zapartym tchem wieści o twojej ciąży, a tym znowu nic [emoji26][emoji26] jak się czujesz? Idziesz do lekarza sprawdzić dlaczego nie masz okresu?

Malina piękne zdjęcia syneczka, Filip bedzie uroczym chłopcem. Ciesze sie, że jest zdrowy. A Ty jak się czujesz? Ja już czuje się duża. Czekam z niecierpliwością na początek maja [emoji6]

Migdalove czytałam z zapartym tchem wieści o twojej ciąży, a tym znowu nic [emoji26][emoji26] jak się czujesz? Idziesz do lekarza sprawdzić dlaczego nie masz okresu?
No zauwazam w koncu pewne roznice.. Wybilo mi brzuch ale wciaz chodze w swoich ubraniach sprzed ciazy jeszcze garderoby nie zmienialam. Ogolnie moge wszystko ale od 3 dni odczuwam wzmozony bol więzadeł juz ciezko mi leżąc na lozku sie przekrecac czy w ogole usiasc by wstac... Ale skarpetki sama zakladam haha :D no i juz zdecydowanie szybciej sie mecze oddech zrobil sie plytszy i do mamy na 4 pietro jak wejde to tchu mi brak i serce wali jak dzwon. Ale ogolnie czuje sie jeszcze sprawna :p

Ja Wam powiem, że też się czuje sprawna i tak jak szybko dostałam brzuch tak teraz już właściwie nie rośnie. Nie do konca wiem co znaczy, że są trudności w zakładaniu skarpetek ;) jedynie mam problem z goleniem miejsc intymnych
Mallina piekne zdjęcia dobrze że wszystko ok !

Ja czuję się też sprawna. Nic nie sprawia mi trudności. Mam tylko większy brzuch. Ciuchy noszę swoje, ale i ciążowe. Bo w takich mi zwyczajnie wygodniej. Ale znalazłam zdjęcia z końcówki mojej drugiej ciąży i jeszcze mi daleko do tego giga brzucha [emoji28], ale nie powiem że się nie przerazilam jego wielkoscia. Za to zdjecie 2 tygodnie po porodzie prawie plaski brzuch także teraz też na to liczę.

Ann_ ja też liczę na powrót do swojej wagi jak w pierwszej ciąży. Wtedy wychodziłam już ze szpitala w swoich jeansach 36.
Ja chodzę i w swoich i w ciążowych.

reklama
Pewnie, że bez spiny. Ja to się nie martwię waga. Ja zwyczajnie nie lubię być duża. To nie moje ciało [emoji6] myślę że wiecie co mam na myśli [emoji4]

Do góry