reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Wczoraj po powrocie z pracy, położyłam się do łóżka i mój włączył film. Męczyłam się chyba z godzinę z piekącym cyckiem haha. Nie dało się wytrzymać, musiałam go "wietrzyć" :D Najbardziej zastanawia mnie ta infekcja. Nie bardzo wiem co mam zrobić, moją gin dopiero po nowym roku urzęduje, ale do niej to i tak 2tyg przed trzeba się zapisać. Nigdy nie miałam infekcji, ale chyba już przechodzi..

Malina piękne zdjęcia syneczka, Filip bedzie uroczym chłopcem. Ciesze sie, że jest zdrowy. A Ty jak się czujesz? Ja już czuje się duża. Czekam z niecierpliwością na początek maja [emoji6]

Migdalove czytałam z zapartym tchem wieści o twojej ciąży, a tym znowu nic [emoji26][emoji26] jak się czujesz? Idziesz do lekarza sprawdzić dlaczego nie masz okresu?

Malina piękne zdjęcia syneczka, Filip bedzie uroczym chłopcem. Ciesze sie, że jest zdrowy. A Ty jak się czujesz? Ja już czuje się duża. Czekam z niecierpliwością na początek maja [emoji6]

Migdalove czytałam z zapartym tchem wieści o twojej ciąży, a tym znowu nic [emoji26][emoji26] jak się czujesz? Idziesz do lekarza sprawdzić dlaczego nie masz okresu?
No zauwazam w koncu pewne roznice.. Wybilo mi brzuch ale wciaz chodze w swoich ubraniach sprzed ciazy jeszcze garderoby nie zmienialam. Ogolnie moge wszystko ale od 3 dni odczuwam wzmozony bol więzadeł juz ciezko mi leżąc na lozku sie przekrecac czy w ogole usiasc by wstac... Ale skarpetki sama zakladam haha :D no i juz zdecydowanie szybciej sie mecze oddech zrobil sie plytszy i do mamy na 4 pietro jak wejde to tchu mi brak i serce wali jak dzwon. Ale ogolnie czuje sie jeszcze sprawna :p

Ja Wam powiem, że też się czuje sprawna i tak jak szybko dostałam brzuch tak teraz już właściwie nie rośnie. Nie do konca wiem co znaczy, że są trudności w zakładaniu skarpetek ;) jedynie mam problem z goleniem miejsc intymnych
Mallina piekne zdjęcia dobrze że wszystko ok !

Ja czuję się też sprawna. Nic nie sprawia mi trudności. Mam tylko większy brzuch. Ciuchy noszę swoje, ale i ciążowe. Bo w takich mi zwyczajnie wygodniej. Ale znalazłam zdjęcia z końcówki mojej drugiej ciąży i jeszcze mi daleko do tego giga brzucha [emoji28], ale nie powiem że się nie przerazilam jego wielkoscia. Za to zdjecie 2 tygodnie po porodzie prawie plaski brzuch także teraz też na to liczę.

Ann_ ja też liczę na powrót do swojej wagi jak w pierwszej ciąży. Wtedy wychodziłam już ze szpitala w swoich jeansach 36.
Ja chodzę i w swoich i w ciążowych.

reklama
Pewnie, że bez spiny. Ja to się nie martwię waga. Ja zwyczajnie nie lubię być duża. To nie moje ciało [emoji6] myślę że wiecie co mam na myśli [emoji4]

Do góry