reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczynki mam w domu luteina pod język, luteinę 100 dopochwową i dupaston (zestaw z poprzedniej ciąży gdzie zdążyłam wziasc tylko jedną tabletkę i w tym samym dniu poleciało) co lepiej wziasc i w jakiej dawce?
Hmm a masz kontakt z ginem ? Chociażby sms ? Bo w jakiej dawce powinnas brac to my chyba za bardzo nie wiemy [emoji848]
Moze wez taki zestaw jak bralas wtedy ?

Hmm a masz kontakt z ginem ? Chociażby sms ? Bo w jakiej dawce powinnas brac to my chyba za bardzo nie wiemy [emoji848]
Moze wez taki zestaw jak bralas wtedy ?
Kamila już więcej do tego lekarza nie pójdę, nie zauważył u mojej koleżanki ciazy bliźniaczej a chodziła do niego od poczatku, dopiero poszła w piątym miesiacu na USG 4d tak dla siebie do kliniki i tam szok że bliźniaki i po 500g już ważyły.

Kamila już więcej do tego lekarza nie pójdę, nie zauważył u mojej koleżanki ciazy bliźniaczej a chodziła do niego od poczatku, dopiero poszła w piątym miesiacu na USG 4d tak dla siebie do kliniki i tam szok że bliźniaki i po 500g już ważyły.
Mówisz poważnie ? Przecież to jakiś szok, ja rozumiem 7-9 tc mogło się ukryć, USG kiepskiej jakości itd, ale na takim etapie ?

To wezmę taki sam zestaw ;) w czwartek po pracy pojadę do laboratorium przyszpitalnego i zrobię betę
I progesteron od razu, bo jego najbardziej się boje
Progesteron napewno krzywdy dziecku nie zrobi więc ewentualnie gin ci zmniejszy jak stwierdził, że nie ma konieczności brać tak dużej dawki :) swoją drogą piękny prezent na nowy rok kochana [emoji4] kiedy miałaś mieć @?

Mówisz poważnie ? Przecież to jakiś szok, ja rozumiem 7-9 tc mogło się ukryć, USG kiepskiej jakości itd, ale na takim etapie ?
No właśnie! W pewnym momencie miała krwawienie i chodziła do niego co 2 tyg. I na każdej wizycie usg. Była w takim szoku że jak się po wizycie widziałyśmy to szła jak w transie heh. Dobrze że piszla na to USG 4d bo by do końca nie wiedziała

Progesteron napewno krzywdy dziecku nie zrobi więc ewentualnie gin ci zmniejszy jak stwierdził, że nie ma konieczności brać tak dużej dawki :) swoją drogą piękny prezent na nowy rok kochana [emoji4] kiedy miałaś mieć @?
Gapie się na ten test z uśmiechem jak wariatka ;) jejku Paulinka ty wiesz co teraz czuję, ten strach pomieszany z radością i niedowierzanie

reklama
Do góry