reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Przecież tez tam możecie zagladac a i my tu zagladamy bo nie wierze ze tylko ja[emoji8][emoji178]
Niby masz rację ale to zawsze wyglada tak ze na inne watki zostaje juz mniej czasu ciezko czytac i nadrabiac.. A jako staraczki wiadomo macie inne wspolne tematy i tak dziwnie jak ciezarowki wpadna i beda wam pisac o usg itp zwlaszcza ze wiele nowych dziewczyn jest i niekoniecznie musza sobie zyczyc tego :p

reklama
Spokojnie dziewczynki, myślę że nasze staraczkę będą pisać i tu i tam :) niektóre dziewczyny potrafią pisać nawet na 5wątkach jednocześnie ;)

Jasne ! bedziemy Wam sie chwalic tu jak nam idzie a moze jak nam sie kiedys uda :p a Wy sie nam chwalcie bobasami i przesylajcie full fluidkow :-D

Spokojnie dziewczyny, będziemy i tu zagladac[emoji8] zwłaszcza, że tam wielu osób jeszcze nie kojarzę a tu wielu z was historie doskonale znam[emoji4]

Jasne ! bedziemy Wam sie chwalic tu jak nam idzie a moze jak nam sie kiedys uda :p a Wy sie nam chwalcie bobasami i przesylajcie full fluidkow :-D

Podpinam się pod to ;) będziemy tu na pewno zerkać żeby wiedzieć co u Was, a jak coś u nas bedzie się działo to będziemy też tu Wam o wszystkim pisać :) w końcu my te się z wami zzylysmy i nie wyobrazam sobie zebyscie mogły mi gdzie zniknąć z oczu zupełnie, skoro od pół roku już śledzę losy każdej z Was ;)

Daga jak tam córeczka? Karmicie się cycem czy mm? Podaj zdjęcia nowe ;)

Malinka jak USG?

Kolejny test zrobiony i biel poraża, pod żadnym kątem nawet cienia cienia kreseczki nie widać [emoji24] dwa dni do @. I złapałam doła. Znów mam głupie myśli że chyba nie jestem dobrą matką skoro Bóg nie chce dać mi drugiego dziecka :(
Karmimy sie cycem. W ciazy zarzekalam sie, zs nie bede kp, bo z pierwsza corka nam to ciezko szło i mialam zle wspomnienia. Ale Pola tak pieknie ssie, a ja mam tyle pokarmu, ze nie umiem jej odmowic cycka haha :D

Karmimy sie cycem. W ciazy zarzekalam sie, zs nie bede kp, bo z pierwsza corka nam to ciezko szło i mialam zle wspomnienia. Ale Pola tak pieknie ssie, a ja mam tyle pokarmu, ze nie umiem jej odmowic cycka haha :D

I bardzo dobrze, że tak super Wam idzie. Ja miałam problemy przy pierwszym dziecku z cyckami, z drugim mogłam karmić długo, ale niestety z racji źle sprawdzonego łożyska i pozostałości w środku i wysokiej gorączki trafiłam do szpitala przez co pokarm zmalał i zaś karmiłam od czasu do czasu za dnia i w nocy. I tak do pol roku.

Ciekawa jestem jak będzie teraz.

I bardzo dobrze, że tak super Wam idzie. Ja miałam problemy przy pierwszym dziecku z cyckami, z drugim mogłam karmić długo, ale niestety z racji źle sprawdzonego łożyska i pozostałości w środku i wysokiej gorączki trafiłam do szpitala przez co pokarm zmalał i zaś karmiłam od czasu do czasu za dnia i w nocy. I tak do pol roku.

Ciekawa jestem jak będzie teraz.
Kochana, nie uwierzysz.. miałam @. Około 5dni. Pierwszy dzień dreszcze, zimne poty, wymioty. Na dodatek jakaś infekcja mnie złapała. Dziś test, blada kreska. Nie biorę tego do siebie, bo implantacja chociażby nie trwa chyba 5dni.. prawda? Zdjęcie trochę podkręcone, żeby było widać

Załączniki

• IMG_20181228_174006.jpg
    IMG_20181228_174006.jpg
    782,2 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Kochana, nie uwierzysz.. miałam @. Około 5dni. Pierwszy dzień dreszcze, zimne poty, wymioty. Na dodatek jakaś infekcja mnie złapała. Dziś test, blada kreska. Nie biorę tego do siebie, bo implantacja chociażby nie trwa chyba 5dni.. prawda? Zdjęcie trochę podkręcone, żeby było widać
Jeśli byłby felerny test to z reguły kreska jest ciemna a ta jest różowa

Do góry