reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jeśli byłby felerny test to z reguły kreska jest ciemna a ta jest różowa
No to ja już nie wiem, wątpię żeby to było możliwe. @ była, ale nie było szału. Nie zalewało i nie leciało jak z kranu. Skrzepy tylko jak spałam lub siedziałam długo w jednej pozycji, ale to naturalne i oczywiste że jak krew stoi to krzepnie. Zastanawia mnie tylko ta infekcja w 3d okresu...

reklama
No to ja już nie wiem, wątpię żeby to było możliwe. @ była, ale nie było szału. Nie zalewało i nie leciało jak z kranu. Skrzepy tylko jak spałam lub siedziałam długo w jednej pozycji, ale to naturalne i oczywiste że jak krew stoi to krzepnie. Zastanawia mnie tylko ta infekcja w 3d okresu...
Powtórz test po paru dniach albo na betę podejdź , bo tak to będziesz się męczyć i myśleć

Idz jak najszybciej na bete, kreski masz wyraźne i tu by mnie zastanawialo tylko to krwawienie, i trzeba to sprawdzic bo moze byc ciaza i po prostu jakiś krwiaczek był i stad krwawienie. Ale bez bety i jej przyrostu nic tu nie bedzie wiadomo [emoji848]

Hej. nie mialam kiedy napisac bo niedawno wrocilismy do domu.
Z synkiem wszystko jest super.
lekarz nie doszukal sie zadnej wady narzadów czy genetycznych.
Synus rosnie w siłę i odpowiada 25tc. Ogolnie kazal skontrolowac za 7-9 tyg. wage dziecka bo wyglada na to ze bedzie spory. do tego ulozony na poczatku posladkowo a finalnie poprzecznie. to sie moze z milion razy zmienic ale niezly kombinator z niego. Pan doktor zaznaczyl nam na usg siusiaczka nazywajac go armatką i ze na pewno bedzie straszyl kolezanki w przedszkolu :p
na zdj wyglada jak nasza corcia gdy sie urodzila :p wazy juz 700g :p

Załączniki

• IMG_20181228_221337.jpg
    IMG_20181228_221337.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 95
  • IMG_20181228_192832.jpg
    IMG_20181228_192832.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 97
Jak ja czytam to coraz więcej fałszywych pozytywów się pojawią na forum aż strach test robić [emoji50][emoji50][emoji50][emoji50][emoji50][emoji51]
ja wtedy skakalam z radosci... byl to 1 czerwca... bylam pewna ze jestem w ciazy... polecialam na bete i jakie bylo moje zaskoczenie jak sie okazalo ze wynik to <0,1

Super [emoji173][emoji173] bardzo sie ciesze ze wszystko u was dobrze [emoji173] niech rośnie chłopak [emoji123][emoji123]
Hej. nie mialam kiedy napisac bo niedawno wrocilismy do domu.
Z synkiem wszystko jest super.
lekarz nie doszukal sie zadnej wady narzadów czy genetycznych.
Synus rosnie w siłę i odpowiada 25tc. Ogolnie kazal skontrolowac za 7-9 tyg. wage dziecka bo wyglada na to ze bedzie spory. do tego ulozony na poczatku posladkowo a finalnie poprzecznie. to sie moze z milion razy zmienic ale niezly kombinator z niego. Pan doktor zaznaczyl nam na usg siusiaczka nazywajac go armatką i ze na pewno bedzie straszyl kolezanki w przedszkolu [emoji14]
na zdj wyglada jak nasza corcia gdy sie urodzila [emoji14] wazy juz 700g :p

Kochana, nie uwierzysz.. miałam @. Około 5dni. Pierwszy dzień dreszcze, zimne poty, wymioty. Na dodatek jakaś infekcja mnie złapała. Dziś test, blada kreska. Nie biorę tego do siebie, bo implantacja chociażby nie trwa chyba 5dni.. prawda? Zdjęcie trochę podkręcone, żeby było widać

OMG!!!! Ty dziewczyno leć na betę!!!!! I trzymam kciuki! Z chęcią zrobimy miejsce dla jeszcze jednej sierpniówki [emoji173]️

reklama
Do góry