1
174974
Gość
Ja! I też tylko espumisan dawał radę.Straszne mam wzdęcia miala tak któraś z Was ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja! I też tylko espumisan dawał radę.Straszne mam wzdęcia miala tak któraś z Was ?
Która testuje w najbliższym czasie? (Koło 21.12) wszystkie czekają na owu czy mam jakas bratnia dusze w tym odliczaniu?
Chodziło mi raczej, że rok bym nie wytrzymała z brudnymi nie koniecznie sama bym je umyła, ale na pewno kogoś o to poprosiła jeśli by lekarz mi powiedział, że mam leżeć i nic nie robić to jest to rzecz świętajakbys musiala to bys wytrzymala. dla dzieciaczka wszystko!
Mi naszczescie samo przeszło wczoraj, ale mam nadzieję, że dziś nie będzie powtórki z rozrywki :/Ja! I też tylko espumisan dawał radę.
No ja nie mam kogo prosic. Tesciowa starsza osoba nawet orzez gardlo by mi nie przeszło a maz ma tyle pracy ze nie bede go tym obarczac. Dla mnie jest to zbedne. Z brudnymi oknami można żyć jedynie jakas firma sprzątająca w gre wchodzi u mnie.Chodziło mi raczej, że rok bym nie wytrzymała z brudnymi nie koniecznie sama bym je umyła, ale na pewno kogoś o to poprosiła jeśli by lekarz mi powiedział, że mam leżeć i nic nie robić to jest to rzecz święta
Mi naszczescie samo przeszło wczoraj, ale mam nadzieję, że dziś nie będzie powtórki z rozrywki :/
Hej, zdaje szybką relacje: wczoraj cały dzień na porodowce pod oksytocyną...brak konkretnych skurczy, rozwarcie 3 cm... Jutro kolejna próba oksy, jak znowu nie ruszt to w piątek cesarka... Dośx już mam dziewczyny