reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny myjecie okna w ciąży ? Nic mi się nie dzieje, a koleżanka trochę wjeżdża mi na psychikę, że już jedno dziecko straciłam a okna chce myć [emoji14] nie poproszę nikogo bo nikt o ciąży nie wie a mąż dwie lewe ręce do takich rzeczy ;)
Jak nie wymagaja jakos bardzo mycia to sobie odpusc [emoji14] [emoji4]
Ale ja mylam i na poczatku ciazy i na pozniejszym etapie [emoji6] nawet w tej ciazy jakos jeszcze przed pierwsza wizyta mylam bo musiałam [emoji6]
To jest mit ze nie wolno za dlugo rak do gory podnosic wlasnie np przy myciu okien czy wieszaniu firan [emoji6] bardziej chodzi o to ze trzeba uwazac bo mozna spasc z drabinki jak w glowie sie zakreci itp [emoji6]

reklama
W ogole patrzcie [emoji14] wreszcie snieg [emoji14] moj mlody juz od 7rano chce na dwor isc [emoji85]
1544509822506.jpeg

Załączniki

• 1544509822506.jpeg
    1544509822506.jpeg
    88,2 KB · Wyświetleń: 335
Jak nie wymagaja jakos bardzo mycia to sobie odpusc [emoji14] [emoji4]
Ale ja mylam i na poczatku ciazy i na pozniejszym etapie [emoji6] nawet w tej ciazy jakos jeszcze przed pierwsza wizyta mylam bo musiałam [emoji6]
To jest mit ze nie wolno za dlugo rak do gory podnosic wlasnie np przy myciu okien czy wieszaniu firan [emoji6] bardziej chodzi o to ze trzeba uwazac bo mozna spasc z drabinki jak w glowie sie zakreci itp [emoji6]
Zamierzam to robić z głową 2-3 dziennie i odpoczywać w między czasie ale wymagają już mycia niestety ;) mam ich 13 :/ dachowe umyje mąż bo tam rzeczywiście odpuszczam jest ciężkie trzeba je obkrecac i ryzyko upadku duże więc to mu zostawię jak umyje takie będzie ale resztę chciałabym chociaż szyby ogarnąć

Ja mam w nosie i nie myje. O ile dolna czesc okna umyc moge na stojaco to gorna na drabinie albo krzesle. Wygladaja fatalnie ale trudno.
Do tego 4 okna dachowe nie potrzeba mi się przeziebic. Jak mnie tknie to zamowie firme ktora prala mi naroznik niedawno i maja w ofercie mycie okien.

@Kaamilaaa ale super pogoda. Od rana patrze na kamery w Karpaczu jak pięknie u nich jest. My planowalismy jechac w styczniu ale korci mnie teraz wlasnie przez ten snieg.
Link do: Kamery w Karpaczu

Dziewczyny myjecie okna w ciąży ? Nic mi się nie dzieje, a koleżanka trochę wjeżdża mi na psychikę, że już jedno dziecko straciłam a okna chce myć :p nie poproszę nikogo bo nikt o ciąży nie wie a mąż dwie lewe ręce do takich rzeczy ;)
Paulina!!! Udało się Wam?! :D Ale super! Gratuluję! Ale jestem do tyłu! O kurcze ale mi się buzia cieszy! Który już tydzień kochana? :)

Ja planuje przemyć okna, choc nie chce mi sie strasznie. Duzo zależy od pogody. Na pewno wezme sie za balkonowe drzwi, bo te zawsze przez psa najbardziej brudne.

Wiesz zapewnie sama jak to doskonałe komuś się mówi :) też tak mówiłam innych, nie przejmuj się na pewno wszystko będzie dobrze [emoji14] jak to się zmienia jak same w ciąży jesteśmy ;) a ty jak się czujesz ? Mi chyba ma razie oprócz bólu piersi nic nie dolega i zaczynam tym też się denerwować, ale w sumie jeszcze wszystko przede mną ;)
To prawda, że jak przychodzi do nas taka sytuacja to się martwimy. Jednak nie pozostaje nam nic innego jak wierzyć, że teraz się uda i urodzimy zdrowe dzieci [emoji846]

reklama
Do góry