reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej, zdaje szybką relacje: wczoraj cały dzień na porodowce pod oksytocyną...brak konkretnych skurczy, rozwarcie 3 cm... Jutro kolejna próba oksy, jak znowu nie ruszt to w piątek cesarka... Dośx już mam dziewczyny :(

Współczuje, oby jutro pięknie ruszyło. U mnie tak właśnie było. Bylam pewna ze kolejny dzień męczarni a dwie godzinki i poszło.
Życzę aby u Ciebie poszło tak samo.

reklama
Powiem Ci, ze juz mi jest wszystko jedno czy sn czy cc...wazne, zeby juz bylo po.Jutro znowu nastawiam się na dzien męczarni... Moj doktorek wierzy, ze jutro sie uda, ale to nic pewnego... Skurczy na ktg dzisiaj zero :(
biedna :( mam nadzieje ze ejdnak cos sie ruszy. robia ci masaz szyjki? moze troszke wspomogloby rozwarcie...

Powiem Ci, ze juz mi jest wszystko jedno czy sn czy cc...wazne, zeby juz bylo po.Jutro znowu nastawiam się na dzien męczarni... Moj doktorek wierzy, ze jutro sie uda, ale to nic pewnego... Skurczy na ktg dzisiaj zero :(
Trzymaj się kochana ! Trzymam kciuki żebyś jednak jak najszybciej zobaczyła księżniczkę ! :)

biedna :( mam nadzieje ze ejdnak cos sie ruszy. robia ci masaz szyjki? moze troszke wspomogloby rozwarcie...
Malinko, ja mam przy każdym badaniu masaz szyjki... Wszystko tam na dole mnie już tak boli, ze chodze jak inwalida :( zobaczymy jutro, czy rozwarcie ruszyło...
Trzymaj się kochana ! Trzymam kciuki żebyś jednak jak najszybciej zobaczyła księżniczkę ! :)
Dziękuję wam wszyskim dziewczyny[emoji173]️ u nas dalej cisza, rano druga próba oxy... Zobaczymy co to będzie.

Która testuje w najbliższym czasie? (Koło 21.12) wszystkie czekają na owu czy mam jakas bratnia dusze w tym odliczaniu?
Ja bym chętnie z Tobą potestowala, bo w ubiegłym cyklu też nam podobnie @ wypadala, ale niestety lekarz u mnie podejrzewa cykle bezowulacyjne. :( Zaczęłam monitoring. Ten cykl jest raczej skreślony. W 13dc brak widocznego pęcherzyka dominującego. W przyszłym cyklu kolejny monitoring. Ale wczoraj z moim M zarezerwowalismy mieszkanie więc śledzę ciągle inspiracje, jak urządzić mieszkanie. Chociaż czymś mam zajęta głowę. Ale za Ciebie trzymam kciuki :)

Ostatnia edycja:
Malinko, ja mam przy każdym badaniu masaz szyjki... Wszystko tam na dole mnie już tak boli, ze chodze jak inwalida :( zobaczymy jutro, czy rozwarcie ruszyło...Dziękuję wam wszyskim dziewczyny[emoji173]️ u nas dalej cisza, rano druga próba oxy... Zobaczymy co to będzie.
Jak jutro nie ruszy to w piątek zrobią Ci cc? Oby się wreszcie udało i żebyście się już tuliły[emoji8]

reklama
Do góry