Asik1234
Fanka BB :)
Dziewczyny nie mierze temperatury codziennie ale w poprzednich cyklach przed nawet samym okresem miałam do 37.3-4 i pod pachą 36.3-4mniej więcej a dziś jestem 4 dni przed okresem i mam w pochwie 37.6 i pod pachą 37...jej ja wiem że to żaden wyznacznik ale jednak jest inna.. Jest nadzieja co myślicie??dodam że od 3 dni boli mnie podbrzusze jakby coś ciągnęło Mi macice jajniki na przemian nawet jak siadam czy nogę na nogę włożę to nie mogę muszę inaczej no to nie jest możliwe żeby 5 dni przed okresem tak bolało podbrzusze chyba co nigdy tak nie miałam.owszem od owu zawsze mnie bolało mniej i inaczej a w tym cyklu nic dopiero teraz ale to mocniejszy ból i nie wiem czekam te 4 dni i zrobię test i zakładam że albo to ciąża albo znów coś mi się tam może dzieje...śluzu mam mnóstwo dosłownie co chwilę latam do toalety bo mokro i myślę że może okres szybciej dostanę...piersi jak zawsze już od owu mnie bolały tak teraz nic dosłownie.nawet od wczoraj mam odruchy wymiotneką mię wiem już czy świruje czy to jest to!proszę dajcie nadzieję:-*