reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej, zdaje szybką relacje: wczoraj cały dzień na porodowce pod oksytocyną...brak konkretnych skurczy, rozwarcie 3 cm... Jutro kolejna próba oksy, jak znowu nie ruszt to w piątek cesarka... Dośx już mam dziewczyny :(
Kochana już niedługo, trzymaj się, cały czas myślę o Was jak wam idzie. Może wydarzy się jakiś cud i jednak dziś urodzisz sama.

reklama
Hej, zdaje szybką relacje: wczoraj cały dzień na porodowce pod oksytocyną...brak konkretnych skurczy, rozwarcie 3 cm... Jutro kolejna próba oksy, jak znowu nie ruszt to w piątek cesarka... Dośx już mam dziewczyny :(

Kochana u mnie we środę oxy szła, na porodówce nic. Zero rozwarcia czy jakiejkolwiek akcji. W czwartek rano samo ruszyło i wieczorem młody był na świecie. Trzymam kciuki. 3 cm to już fajne rozwarcie.

Ojej ale cie mecza. Na mnie oksy dzialala okropnie ale chwila i po bólu. Mam nadzieję ze cos cię ruszy i mala ulatwi mamusi. Trzymaj sie!

Ojej ale cie mecza. Na mnie oksy dzialala okropnie ale chwila i po bólu. Mam nadzieję ze cos cię ruszy i mala ulatwi mamusi. Trzymaj sie!
Powiem Ci, ze juz mi jest wszystko jedno czy sn czy cc...wazne, zeby juz bylo po.Jutro znowu nastawiam się na dzien męczarni... Moj doktorek wierzy, ze jutro sie uda, ale to nic pewnego... Skurczy na ktg dzisiaj zero :(

reklama
Bycie po terminie, to chyba najgorsza rzecz w całej ciąży... Naprawde, te wszystkie badania, okropne glukozy do wypicia, bole plecow, zgagi to jest pikuś... Czekanie i bezradność są najgorsze. :(
kochana, ja urodziłam dwa tygodnie po terminie. Wiem, co czujesz :* Ale gwarantuję ci, że szybko o tym zapomnisz, jak przyjdzie co do czego ;)

Do góry