Asik1234
Fanka BB :)
Hej a już masz teraz dc?PozdrawiamAnia, 33
Cykl starań - 5
Dzieci-2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej a już masz teraz dc?PozdrawiamAnia, 33
Cykl starań - 5
Dzieci-2
Ania, 33
Cykl starań - 5
Dzieci-2
Też widzę ale czy to tow piątek się okaże:-*Widać 3mam kciuki zeby to była ciąża
Trzymasz mnie w niepewności. Jak ja wytrzymam do piątku...Też widzę ale czy to tow piątek się okaże:-*
Hej i rozgosc sieAnia, 33
Cykl starań - 5
Dzieci-2
Ja sama wytrzymać nie mogęnajchętniej bym zrobiła 2 ale nikt mi teraz nie przyniesie każdy w pracypozostaje czekać aż sama będę w pełni sił i pójdę Po sikacza mam taki kaszel straszny oby to nie zaszkodziło ewentualnej ciąży...:/Trzymasz mnie w niepewności. Jak ja wytrzymam do piątku...
Gdybyś mieszkała blisko mnie to sama bym Ci podrzuciła to jeszcze dwa dni czekania. Mam nadzieję że do tej pory polepszy Ci się.Ja sama wytrzymać nie mogęnajchętniej bym zrobiła 2 ale nikt mi teraz nie przyniesie każdy w pracypozostaje czekać aż sama będę w pełni sił i pójdę Po sikacza mam taki kaszel straszny oby to nie zaszkodziło ewentualnej ciąży...:/
Ha ha no zapewne byśmy tak latały jedna drugiejjak mi się uda kogoś ściągnąć to dam znaćdziękuję Kochana:-*Gdybyś mieszkała blisko mnie to sama bym Ci podrzuciła to jeszcze dwa dni czekania. Mam nadzieję że do tej pory polepszy Ci się.