reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Trzymasz mnie w niepewności. Jak ja wytrzymam do piątku... ;)
Ja sama wytrzymać nie mogęnajchętniej bym zrobiła 2 ale nikt mi teraz nie przyniesie każdy w pracypozostaje czekać aż sama będę w pełni sił i pójdę Po sikacza :)mam taki kaszel straszny oby to nie zaszkodziło ewentualnej ciąży...:/

Ja sama wytrzymać nie mogęnajchętniej bym zrobiła 2 ale nikt mi teraz nie przyniesie każdy w pracypozostaje czekać aż sama będę w pełni sił i pójdę Po sikacza :)mam taki kaszel straszny oby to nie zaszkodziło ewentualnej ciąży...:/
Gdybyś mieszkała blisko mnie to sama bym Ci podrzuciła :) to jeszcze dwa dni czekania. Mam nadzieję że do tej pory polepszy Ci się.

@Asik1234 zapomnialam Ci napisać ze tez widzialam na tym tescie szara kreske. Bedziesz jeszcze testowac czy beta? Mnie te szare kreski oszukaly juz pare razy ale tocnie zawsze oznacza falsz. Nadzieja jest :)

reklama
@Asik1234 ja tam widzę kreskę a nie cień! I Twoje choróbsko i ten śluz kremowy! No wszystko mi mówi, że zaraz wątek zmieniasz! Czego z serca Ci życzę [emoji1307]

@Malaga04 przykro mi. Podwójnie, z powodu utraty dziecka, i z powodu braku wsparcia tu na forum.
Mam nadzieje, ze teraz gdy wszystko się wyjaśniło to zechcesz z nami być nadal. Przeżyć żałobę. Ja z całych sił będę Cię wspierać!
@Maliiina fajnie, że potrafiłam powiedzieć moja wina i przepraszam! Dużo to o Tobie mówi. [emoji8]
Jestem pewna, ze jest Ci tez bardzo przykro.
@KatiNails jaka Majeczka jest śliczna [emoji7][emoji7][emoji7]
Marzy mi się takie cudo! Ale zaczynam wątpić czy jeszcze się uda [emoji17]

Kciuki za testujące i staraczki nieodmiennie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Do góry