reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Malaga00 trzymaj sie[emoji813]️ to straszne co Cię spotkało, ale trzeba wierzyć, że wszystko się jeszcze ułoży. Ja będę trzymała za to kciuki. Odpoczywaj i dochódź do siebie[emoji813]️

@Maliina każdy może popełnić błąd i każdy z nas nie raz dokonał pewnie błędnego osądu drugiego człowieka. Takie jest życie. Ważne, że potrafiłaś przyznać się do błędu i przeprosić.

@ForgetMeeNot chyba dzisiaj miałaś wizytę?? Jak tam z tym pessarem? Z szyjką? No i z malutką?

A ja dziewczyny chyba zaczynam świrować ... W czasie owulacji i zaraz po miałam wewnętrzne przeczucie, że się udało.... Nie wiem czemu, nie było to niczym poparte;) dzisiaj jest 5 dpo i z kolei ogarnęło mnie wewnętrzne przeczucie, że nic z tego....
Kobieta zmienną jest :) ale ja mam przeczucie wewnętrzne że jednak udało się Wam, a sama wiesz nie ma to jak intuicja kobieca :)

@asik widzę kreseczke bladziutką [emoji134] ja bym poleciała jeszcze po test lub poprosiła m, żeby kupił jeszcze jeden i zrobiła rano, ale akurat ja mam świra na punkcie testów heh. Po cichutku słoneczko gratuluję [emoji8] i dużo dużo zdrówka życzę.

@malaga przykro mi :((

reklama
Wierzę, że wszystko się ułoży, tzn chciałabym wierzyć.

Jest szansa, że będę mogła poprosić o leki na uspokojenie? W szpitalu. Dziś mnie prawdopodobnie wypisują.
Ja dostałam coś, bo byłam w okropnym stanie psychicznym ale jak tam jeszcze leżałam. A tak to wysyłali do psychologa :(

@Malaga00 trzymaj sie♥️ to straszne co Cię spotkało, ale trzeba wierzyć, że wszystko się jeszcze ułoży. Ja będę trzymała za to kciuki. Odpoczywaj i dochódź do siebie♥️

@Maliina każdy może popełnić błąd i każdy z nas nie raz dokonał pewnie błędnego osądu drugiego człowieka. Takie jest życie. Ważne, że potrafiłaś przyznać się do błędu i przeprosić.

@ForgetMeeNot chyba dzisiaj miałaś wizytę?? Jak tam z tym pessarem? Z szyjką? No i z malutką?

A ja dziewczyny chyba zaczynam świrować ... W czasie owulacji i zaraz po miałam wewnętrzne przeczucie, że się udało.... Nie wiem czemu, nie było to niczym poparte;) dzisiaj jest 5 dpo i z kolei ogarnęło mnie wewnętrzne przeczucie, że nic z tego....
U mnie 4 dpo także mam nadzieję że razem zobaczymy dwie kreseczki za kilka dni

Te oczęta... [emoji7][emoji7][emoji7] Jej my też się marzy taka córcia maleńka [emoji7], ale może być już nawet i synek, byle żeby było takie maleństwo
No ja trzecie też chcę córkę [emoji23]
Tym bardziej że mała taka malutka się urodziła że letnie ciuszki były na nią za duże. Zanim do nich dorosła to już było zimno. A są po prostu metki zdjete i wyprane. Przecież nowych nie będę teraz za gorsze sprzedawać. A wózek zostanie, leżaczek tiny love też, mate ta z tiny love 5w1 różowa mamy dla dziewczynki [emoji23]
Więc no [emoji23]

No ja trzecie też chcę córkę [emoji23]
Tym bardziej że mała taka malutka się urodziła że letnie ciuszki były na nią za duże. Zanim do nich dorosła to już było zimno. A są po prostu metki zdjete i wyprane. Przecież nowych nie będę teraz za gorsze sprzedawać. A wózek zostanie, leżaczek tiny love też, mate ta z tiny love 5w1 różowa mamy dla dziewczynki [emoji23]
Więc no [emoji23]
A kiedy planujecie kolejne dziecko? :)

reklama
Do góry