reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie ostatnia @ 6.11 a owu 2.11 najprawdpodobniej :p i kiedy tu testować? Jutro ma sens? Teoretycznie przy mojej fazie po owu 12 dni to jutro powinna być @. Dzisiaj 40 dc.
Jak myślicie jest sens jutro testować czy czekać do piątku/soboty?
Kupiłam test a aptece DOZ, niby czułość 10..

@Asik1234 testuj jutro!! bo chcę wiedzieć czy Ci się udało :p

reklama
U mnie ostatnia @ 6.11 a owu 2.11 najprawdpodobniej [emoji14] i kiedy tu testować? Jutro ma sens? Teoretycznie przy mojej fazie po owu 12 dni to jutro powinna być @. Dzisiaj 40 dc.

Ja bym jutro spróbowała na Twoim miejscu. Wierzę że te najbliższe dni będą owocne w dwie kreseczki :)

U mnie ostatnia @ 6.11 a owu 2.11 najprawdpodobniej :p i kiedy tu testować? Jutro ma sens? Teoretycznie przy mojej fazie po owu 12 dni to jutro powinna być @. Dzisiaj 40 dc.

Ale jesteś cierpliwa. Ja to bylam zaopatrzona w testy 20szt kupowalam na allegro i tylko je obsikiwalam haha. Podziwiam:)

Chciała bymjak mi przyniosie ktoś to tak zrobię:)buziaki:):-*

Już miałam w koszyku na aukcji :D ale ostatecznie stwierdziłam, że to nie ma sensu bo już nie chce oglądać bieli. Ale jutro chyba se siknę tak dla wprawy :D
Ja sikalam mimo wszystko. A testy ciazowe byly w ogole zaskoczeniem. Ja w ogole tego cyklu nie bralam pod uwage. Zwlaszczw ze bylam na wakacjach i zrobilam test by wiedziec ile szalec. I o ile facelle paskowy pokazal cien to wydalo mi sie ze to znów fabryczna kreska. Znalazlam polski sklep w ktorym kupilam kolejny test bodajze Amil ktory bielą az razil po oczach. I pojechałam do tego parku rozrywki nie zalowalam zadnej extramalnej atrakcji.. W czasie potencjalnego zagniezdzania lecialam samolotem... A w dniu powrotu zle sie czulam. I juz mi dalo do myslenia. Od razu po powrocie zamiast do domu to do apteki i kupilam duo pack testow. Zrobilam go i widze ze ciazowaa kreska sie nie pojawia i pasek leci dalej.. Mysle sobie k..wa nie udalo sie. Odlozylam na pralke i mowie a ciul z tym zrobie jeszcze ten drugi strumieniowy.. Machnelam go i to samo przelecial mocz i widze tylko kontrolna.. Odkladam na pralke i patrze a pierwszy test mial rozowa kreske testowa... Wtf? Biorę ten strumieniowy i przygladam sie jak sie pojawia druga kreska. Od razu z corka na rower do laboratorium na bete... Dacie wiare? 11h wracalismy do domu cala noc nie przespana.. Ale te testy daly mi tyle werwy. No i tylko sie potwierdzala ta moja ciaza w ktora ciezko bylo mi uwierzyc i nakrecalam się kolejnymi testami.. Az chwilami byly bledsze i wkrecalam sobie ze moze biochemiczna..

reklama
Ja sikalam mimo wszystko. A testy ciazowe byly w ogole zaskoczeniem. Ja w ogole tego cyklu nie bralam pod uwage. Zwlaszczw ze bylam na wakacjach i zrobilam test by wiedziec ile szalec. I o ile facelle paskowy pokazal cien to wydalo mi sie ze to znów fabryczna kreska. Znalazlam polski sklep w ktorym kupilam kolejny test bodajze Amil ktory bielą az razil po oczach. I pojechałam do tego parku rozrywki nie zalowalam zadnej extramalnej atrakcji.. W czasie potencjalnego zagniezdzania lecialam samolotem... A w dniu powrotu zle sie czulam. I juz mi dalo do myslenia. Od razu po powrocie zamiast do domu to do apteki i kupilam duo pack testow. Zrobilam go i widze ze ciazowaa kreska sie nie pojawia i pasek leci dalej.. Mysle sobie k..wa nie udalo sie. Odlozylam na pralke i mowie a ciul z tym zrobie jeszcze ten drugi strumieniowy.. Machnelam go i to samo przelecial mocz i widze tylko kontrolna.. Odkladam na pralke i patrze a pierwszy test mial rozowa kreske testowa... Wtf? Biorę ten strumieniowy i przygladam sie jak sie pojawia druga kreska. Od razu z corka na rower do laboratorium na bete... Dacie wiare? 11h wracalismy do domu cala noc nie przespana.. Ale te testy daly mi tyle werwy. No i tylko sie potwierdzala ta moja ciaza w ktora ciezko bylo mi uwierzyc i nakrecalam się kolejnymi testami.. Az chwilami byly bledsze i wkrecalam sobie ze moze biochemiczna..
Ale świetnie się twoja historię czytało super:)to i ja wierzę w moje bladziochy

Do góry