reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny ja wrócę jeszcze do tematu @Malaga00.
Jest mi ogromne wstyd, i dziekuje za kopa od kilku dziewczyn które tu napisaly tak dosadnie i daly mi do myślenia.
Otoz Malaga niestety przeszła to wszystko co nam pisala. To nie bylo klamstwo czy trollowanie. Nie nalezy do tych osob a ja zle ja ocenilam. Moglam swoje mysli wyslac prywatnie a zrobilam to publicznie.. Dlaczego? Nie umiem wyjasnic jestem wyrachowana zimna s*ka. Źle mi z tym i wyjaśniła to sobie juz z Malaga. Ja mam nadzieje ze ona kiedyś jeszcze da radę tu wrócić. Nie mniej jednak naleza sie wam wyjaśnienia z mojej str. Namieszalam i musze to naprawic. Dlatego tez bedzie mnie mniej. Chyba za bardzo sie z tym forum zżyłam i za powaznie je potraktowalam. W koncu wszystkie jesteśmy sobie obce i kazdy pisze co chce. Nie nam weryfikowac to. Ta lekcja nauczyla mnie pokory i tego ze niesłusznymi oskarzeniami ranimy podwójnie dlatego tez lepiej wlaczyc opcje ignoruj zamiast popelniac blad jak ja.
Serdecznie was za to przepraszam. Obiecuję ze juz nigdy nie pozwole sobie ingerować w to co kazda z was mówi. Jestem matka jednego dziecka, oczekująca drugiego o tymbardziej nie umiem siebie zrozumiec jak moglam zranic tak druga kobiete.
Przepraszam Cie Malaga raz jeszcze.

@Maliina czapki z głów. Widziałam wiele afer w internetach i myślałam, że ta się skończy jak każda inna: sprawa się rozpłynie i nikt nie przyzna się do błędu. Podziwiam Cię, że z taką szczerością potrafisz przyznać się do błędu i przeprosić. Jesteś dobrym człowiekiem. :)

Dziękuję dziewczyny. Na razie odpuszczę sobie forum. Bo i tak się nie będziemy starać z moim K przez bardzo długi czas bo się boimy. Na razie znalazłam innego specjalistę, wizyta kontrolna, badania może i leczenie nie mam pojęcia co mnie czeka po tym. Musimy dojść do siebie w tym ja, bo czuję się bardzo źle i psychicznie i fizycznie. Nie chce tutaj wylewać smutków i straszyć nikogo. Jeżeli ktoś będzie chciał mieć kontakt jakikolwiek ze mną tak jak Maliina właśnie czy Gosia to zapraszam nie mam nic do ukrycia. Nie chce współczucia od nikogo bo takie rzeczy się niestety dzieją [emoji17] Nie chce litości. Możecie mnie poznać bliżej, jestem na Facebooku Nicole Kowalska także jeżeli ktoś chce porozmawiać to zapraszam. Ale tutaj nie chce nic czytać także mnie zrozumcie, że niektóre wiadomości wywołują u mnie atak paniki i płaczu [emoji17][emoji21] I nie chce żeby nie było, że siedzę na forum zamiast płakać poduszkę teraz

Cześć dziewczyny. Nie wiedziałam czy chce tu wrócić i czytać to wszystko ale nawet nie mam zamiaru szczerze mówiąc nie teraz i napewno nie w najbliższym czasie. Do tych którzy obrazili mnie i niestety brzydko mówiąc bezczelnie i pochopnie ocenili... powiem jedno dla mnie powinny takie osoby się wstydzić. Nie będę nikogo obrażać. Powiem tyle żeby oczywiście nie straszyć nikogo, że czuję się coraz lepiej. I to tyle.
Bardzo mi przykro że Cię to spotkało :-((((

Dziękuję dziewczyny. Na razie odpuszczę sobie forum. Bo i tak się nie będziemy starać z moim K przez bardzo długi czas bo się boimy. Na razie znalazłam innego specjalistę, wizyta kontrolna, badania może i leczenie nie mam pojęcia co mnie czeka po tym. Musimy dojść do siebie w tym ja, bo czuję się bardzo źle i psychicznie i fizycznie. Nie chce tutaj wylewać smutków i straszyć nikogo. Jeżeli ktoś będzie chciał mieć kontakt jakikolwiek ze mną tak jak Maliina właśnie czy Gosia to zapraszam nie mam nic do ukrycia. Nie chce współczucia od nikogo bo takie rzeczy się niestety dzieją [emoji17] Nie chce litości. Możecie mnie poznać bliżej, jestem na Facebooku Nicole Kowalska także jeżeli ktoś chce porozmawiać to zapraszam. Ale tutaj nie chce nic czytać także mnie zrozumcie, że niektóre wiadomości wywołują u mnie atak paniki i płaczu [emoji17][emoji21] I nie chce żeby nie było, że siedzę na forum zamiast płakać poduszkę teraz
Nie myśl tak, czekałyśmy aż się odezwiesz:) od tego tutaj mamy siebie aby się wspierać bądź z nami jeśli tylko chcesz:-*musisz być silna i nie trać wiary :-*

A gdzieś mi umknęło:-)i jak się czujesz?No ja czekam do @bo nie wierzę:)
Możesz nie pamiętać bo ja dowiedziałam się o ciąży w grudniu. I chyba wtedy na forum Cię nie było :* Na tym wątku pierwsza zafasolkowalan. Córka urodziła się końcem lipca. Z waga 2450 :) teraz już 6 kg 3.5 miesięczna pannica :)
IMG_20181110_140754.jpg

Załączniki

• IMG_20181110_140754.jpg
    IMG_20181110_140754.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 352
Malaga nic dziwnego że się boicie. I nikt tu się nad Tobą nie lituje. Po prostu wszystkim nam bardzo przykro że się tak stało. A czasem wylac żale to najlepszy sposób. Wyplakac też się trzeba!

reklama
Cieszę się, że sprawa Malagi się wyjaśniła, chociaż przykro mi, że historia ma taki tragiczny finał. Malaga przyjmij najszczersze wyrazy współczucia. Jeśli potrzebujesz to pisz jak najwięcej, Twoja historia dla wielu obecnych tu osób jest cenną lekcją.
Malina, szacunek za odwagę i umiejętność przyznania się do błędu. Mam nadzieję, że inne osoby wypowiadające się, iż to na pewno troll, też sobie to przemyślą.
Swoją drogą to co wyprawia się teraz w szpitalach i poziom ignorancji lekarzy jest przerażający.

Do góry