reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Też tyle ludzi wszędzie w sklepach u Ciebie było? Przynajmniej owocne te zakupy? My wróciliśmy z niczym :) Może z tych Twoich objawów coś będzie. Na kiedy masz termin @?

Masa ludzi! Chyba nie tylko my wpadliśmy na pomysł kupna prezentów... [emoji849] kolejki wszędzie takie długie! A w Smyku chyba najdłuższa.
A co do naszych zakupów, to jak najbardziej udane. W sumie mamy prezenty dla każdego już. I przynajmniej w grudniu mamy z tym spokój i nie musimy tego przechodzić po raz drugi.

reklama
Masa ludzi! Chyba nie tylko my wpadliśmy na pomysł kupna prezentów... [emoji849] kolejki wszędzie takie długie! A w Smyku chyba najdłuższa.
A co do naszych zakupów, to jak najbardziej udane. W sumie mamy prezenty dla każdego już. I przynajmniej w grudniu mamy z tym spokój i nie musimy tego przechodzić po raz drugi.
Super. Szybko Wam poszło. Zazdroszczę :) Ludzi pewnie dlatego też tyle że teraz dwa dni ze sklepami zamkniętymi. My byliśmy dopoludnia i było tłoczno to co dopiero musiało być później. Też chcę się wyrobić szybko z prezentami, póki jeszcze wielkich kolejek nie ma.

Cześć dziewczyny. Mam do Was prośbę.
Prosiłabym o like mojej strony :)
Oczywiście ta która chce :)
Dla mnie to dużo bo im więcej lajk tym większy zasięg mojej strony :)
Z góry bardzo dziękuję[emoji173]️

Link do: Faberlic Rzeszów + Wysyłka Cała Polska
O Kasiu, mam nadzieję, że się nie obrazisz to i ja zaproszę na swoją stronę w Faberlic. :)

Dziewczyny, to i ja mam tą samą prośbę. :) Z góry również dziękuję. :) KatiNails wkręciła mnie w Fabrelic, za co jestem bardzo jej wdzięczna. :)
Link do: Faberlic Malbork - Małgorzata Migdal

U mnie to samo. A szukam i szukam bo młodszy je uwielbia i by mógł słuchać tych bajek o nich non stop.
Mąż jeszcze ma mi poszukać w innych miastach bo jest kierowcą w biedronce to może znajdzie ;)
Ale się zdenerwowalam z rana :mad: wstawilam na fb zdjęcie ze spaceru z mężem i koleżanka która ostatni raz widziała mnie dwa lata temu napisała komentarz "czyżby rodzinka się powiekszala" tylko nie wiem po czym to stwierdziła jak widać nas tylko do ramion.... :mad: komentarz usunięty a do niej napisałam wiadomość....

reklama
Do góry