reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
My dla całej rodziny co roku robimy kalendarz ze zdjęciami córki i są zachwyceni a my mamy prezenty z głowy :) Pozostaje tylko Małej coś i kupić i dla Męża. Jeszcze nie mam pomysłu. Tym bardziej że dużo okazji bo On zaraz na początku stycznia ma jeszcze urodziny. I w grudniu mamy też rocznicę ślubu. Mocno wydatkowy miesiąc :)

reklama
A ja dziś nietypowo, ale jadę na poszukiwania pierwszych prezentów gwiazdkowych. Stwierdziłam, że czas najwyższy o tym pomysleć, by nie odkładać wszystkiego na grudzień.
Co kupujesz chłopakom? Objiz przeczytałam. Też myślę nad lego, ostatnio w sklepie spodobał mi się czołg z Cobi. Mi akurat wpadł w oko wielki globus z clamitoni (czy jakoś tak) ale drogie to to jak nie wiem. I nie mam pojęcia co mężowi kupić, dajcie jakieś pomysly ;) [emoji848]

My dla całej rodziny co roku robimy kalendarz ze zdjęciami córki i są zachwyceni a my mamy prezenty z głowy :) Pozostaje tylko Małej coś i kupić i dla Męża. Jeszcze nie mam pomysłu. Tym bardziej że dużo okazji bo On zaraz na początku stycznia ma jeszcze urodziny. I w grudniu mamy też rocznicę ślubu. Mocno wydatkowy miesiąc :)

Mój M. w grudniu też ma urodziny :/

Hej! Ja właśnie wracam od lekarza, owulacja potwierdzona:) tylko trochę się zdolowałam, bo jeszcze tylko 3 cykle stymulowane oprócz tego, który trwa i jak nie wyjdzie to inseminacja nas czeka... Oby wyszło ✊✊✊ bo jakoś nie chciałabym tej inseminacji...
Także oficjalnie testuję 19 albo 20 listopada:) ktoś ze mną?? :)

Hej! Ja właśnie wracam od lekarza, owulacja potwierdzona:) tylko trochę się zdolowałam, bo jeszcze tylko 3 cykle stymulowane oprócz tego, który trwa i jak nie wyjdzie to inseminacja nas czeka... Oby wyszło [emoji110][emoji110][emoji110] bo jakoś nie chciałabym tej inseminacji...

3 to jeszcze aż 3 szanse. Trzymam kciuki zeby skończyło się pozytywnie w tym cyklu [emoji846]

Hej! Ja właśnie wracam od lekarza, owulacja potwierdzona:) tylko trochę się zdolowałam, bo jeszcze tylko 3 cykle stymulowane oprócz tego, który trwa i jak nie wyjdzie to inseminacja nas czeka... Oby wyszło [emoji110][emoji110][emoji110] bo jakoś nie chciałabym tej inseminacji...
19listipada jest nasza rocznica ślubu, 19 również urodził się synek mojej przyjaciółki, to Tobie życzę 2 kreseczek [emoji7] [emoji41]

Hej! Ja właśnie wracam od lekarza, owulacja potwierdzona:) tylko trochę się zdolowałam, bo jeszcze tylko 3 cykle stymulowane oprócz tego, który trwa i jak nie wyjdzie to inseminacja nas czeka... Oby wyszło ✊✊✊ bo jakoś nie chciałabym tej inseminacji...

Ja testuje za tydzień! :)
Życze nam obu dwoch tlustych krech :D

reklama
To dobrze, ze była owu:) ja nie wiem czy jestem przed czy po - już sue pogubiłam ale ❤️ Było dzis i dwa dni temu:)

Do góry