reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej! Ja właśnie wracam od lekarza, owulacja potwierdzona:) tylko trochę się zdolowałam, bo jeszcze tylko 3 cykle stymulowane oprócz tego, który trwa i jak nie wyjdzie to inseminacja nas czeka... Oby wyszło ✊✊✊ bo jakoś nie chciałabym tej inseminacji...
Także oficjalnie testuję 19 albo 20 listopada:) ktoś ze mną?? :)
Ja bede testować dopiero jak @ się bedzue spóźniać - ale i tak jakiś się nie nastawiam. Po Nowym roku biore się za monitoring

reklama
Z gier u nas bardzo lubimy wszyscy KRZESEŁKA. Teraz wyszła duża paka tego. My mamy komplet troszkę mały dla nas.
Też już mamy sezon prezentów otwarty:happy2:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ja to się taka chora dzisiaj obudziłam że szok najgorsze że nic mnie nie boli a nie mam głosudosłownie nie mam.biorę do ssania tabletki co Mi poleciła w aptece i do jutra tyle bo na 18 idę na nockę (dorabiam sobie w restauracji jako kelnerka)i rano jak mi nie przejdzie to pojadę na sor do tego jelita mi gwizdza ale to chyba od tych tabletek do ssania..za dużo biorę ale farmaceuta zaleciła ze mogę co jakiś czas to tak dozuje.poza tym piersi od 3 dni bolą Mega ale zawsze tak mam przed@więc się nie nakręcam śluz przezroczysty rozciągliwy czasem lepki dziwnie biały.No ale z tym razem różnie.:)testuje za 6 dni..Ale jaj już wcześniej pisałam nie dzieje się nic co by mogło mnie zastanawiać czy aby może:)więc czekam czekam a wy jak się czujecie? :)wczoraj też nie mogłam przestać myśleć o Maladze..zal Mi jej chciałam do niej napisać ale nie wiem jak ja znaleźć żeby napisać na priv.Nic szykuje się do pracy życzę miłego wieczoru do jutra :-*:-*...

A ja dziś pol dnia na zakupach prezentowych, a kolejne pol na zakupach spożywczych. Padam na ryj po dzisiejszym dniu.

A do tego podbrzusze czuje takie zmęczone i obolałe. Takie jak przy napięciu w ciąży zaawansowanej. [emoji23][emoji23]

reklama
A ja dziś pol dnia na zakupach prezentowych, a kolejne pol na zakupach spożywczych. Padam na ryj po dzisiejszym dniu.

A do tego podbrzusze czuje takie zmęczone i obolałe. Takie jak przy napięciu w ciąży zaawansowanej. [emoji23][emoji23]
Też tyle ludzi wszędzie w sklepach u Ciebie było? Przynajmniej owocne te zakupy? My wróciliśmy z niczym :) Może z tych Twoich objawów coś będzie. Na kiedy masz termin @?

Do góry