reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja dalej gdzieś bije się z myślami, ale nigdy nie będzie odpowiedniej pory, a wcale od razu w ciążę może nie zajde
No tak... nigdy nie bedzie dobrej pory ;-) ja tam mysle ze nie mogę zajsc moze i nawet przez nerwy w tej pracy... zpbaczymy bo z planow sie Pan Bog śmieje [emoji23] [emoji12] i czasem za 3 miechy wyjdzie jeszcze co innego

reklama
Nie udzielam się na tym wątku od kilku miesięcy, ale czasem podczytuję. Jestem oburzona nagonką na Malagę. Niestety w szpitalach zdarzają się takie sytuacje, jest mnóstwo lekarzy co minęli się z powołaniem. Dziewczyna pokazywała zdjęcia z usg. Dziś wrzuciła zdjęcie z przyjęcia do szpitala. Uważacie, że skąd wzięła taki dokument ? Nagle natychmiast go podrobiła ? Ma ktokolwiek 100% pewności, że to troll ? Bo ja mając nawet 99,9% w życiu bym się nie odważyła napisać czegoś takiego. Fajnie się czują osoby ze świadomością, że może piszą tak okropne rzeczy roniącej właśnie kobiecie ? Ma ktoś naprawdę pewność ? Uważam, że administratorzy powinni się zająć tą sprawą i ją wyjaśnić, bo to jest jakiś skandal.
Popieram cię w 100%.

Też myślałam czy to w porządku popracować chwilę dostać umowę i zaraz w ciąży być, ale czuję, że nigdy dobrego momentu nie będzie, teraz też nie jest idealny moment, ale czy kiedykolwiek on nastąpi ? Zresztą jeśli będzie wszystko w porządku to nie zamierzam od razu brać L4 więc postaram się kogoś wprowadzić na moje miejsce i na ile będę mogła zachować się "FAIR"

Też mam to samo podejscie teraz :) nigdy nie bedzie dobrego momentu, zawsze bedzie coś, więc chce tylko doczekać do momentu, aż będę miala w miarę stabilną sytuację czyli az dostane dluzsza umowę i wracam do staran, bo nie ma co przeciągać w nieskończoność i tak samo poki beda siły to będę sobie pracować nawet w ciąży. No ale poki co moje zadanie bojowe to znaleźć jakąś sensowna robotę :)

Też mam to samo podejscie teraz :) nigdy nie bedzie dobrego momentu, zawsze bedzie coś, więc chce tylko doczekać do momentu, aż będę miala w miarę stabilną sytuację czyli az dostane dluzsza umowę i wracam do staran, bo nie ma co przeciągać w nieskończoność i tak samo poki beda siły to będę sobie pracować nawet w ciąży. No ale poki co moje zadanie bojowe to znaleźć jakąś sensowna robotę :)
Powodzenia !

reklama
Szkoda, że nie masz takiej możliwości z tym monitoringiem. No ale wracając do testów widocznie do owu w tym terminie nie doszło.
Pytam o to bo mi w 19dc wyszedł pozytywny test owu. Ale potem dopiero parę dni później pokazał się mega płodny śluz i to mi się nie zgadzało więc zaczęłam dalej robić testy owu i jakie było moje zdziwienie jak w 29dc i w kolejnych 5ciu dniach testy owu były aż bordowe. Teraz mam 35dc i czekam na rozwój zdarzeń :) Oczywiście robiłam betę, bo już myślałam że te testy owu może mi ciążę wróżą oczywiście ujemna więc jednak owu była później.
A mierzysz temperaturę?
A może miałaś owulację dwa razy, czytałam że coś takiego może się zdarzyć ;) ja w trzecią ciążę zaszłam kochając się w dwa dni po @, to był ten jeden raz gdy się nie zabezpieczyliśmy i teoretycznie nie powinno być jeszcze płodnych, a tu taka niespodzianka. Chyba że zaszłam wcześniej a okres dostałam [emoji848] w każdym razie działajcie a nóż widelec się uda ;)

Ostatnia edycja:
Do góry