reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
My dla całej rodziny co roku robimy kalendarz ze zdjęciami córki i są zachwyceni a my mamy prezenty z głowy :) Pozostaje tylko Małej coś i kupić i dla Męża. Jeszcze nie mam pomysłu. Tym bardziej że dużo okazji bo On zaraz na początku stycznia ma jeszcze urodziny. I w grudniu mamy też rocznicę ślubu. Mocno wydatkowy miesiąc :)

reklama
A ja dziś nietypowo, ale jadę na poszukiwania pierwszych prezentów gwiazdkowych. Stwierdziłam, że czas najwyższy o tym pomysleć, by nie odkładać wszystkiego na grudzień.
Co kupujesz chłopakom? Objiz przeczytałam. Też myślę nad lego, ostatnio w sklepie spodobał mi się czołg z Cobi. Mi akurat wpadł w oko wielki globus z clamitoni (czy jakoś tak) ale drogie to to jak nie wiem. I nie mam pojęcia co mężowi kupić, dajcie jakieś pomysly ;) [emoji848]

My dla całej rodziny co roku robimy kalendarz ze zdjęciami córki i są zachwyceni a my mamy prezenty z głowy :) Pozostaje tylko Małej coś i kupić i dla Męża. Jeszcze nie mam pomysłu. Tym bardziej że dużo okazji bo On zaraz na początku stycznia ma jeszcze urodziny. I w grudniu mamy też rocznicę ślubu. Mocno wydatkowy miesiąc :)

Mój M. w grudniu też ma urodziny :/

Hej! Ja właśnie wracam od lekarza, owulacja potwierdzona:) tylko trochę się zdolowałam, bo jeszcze tylko 3 cykle stymulowane oprócz tego, który trwa i jak nie wyjdzie to inseminacja nas czeka... Oby wyszło ✊✊✊ bo jakoś nie chciałabym tej inseminacji...
Także oficjalnie testuję 19 albo 20 listopada:) ktoś ze mną?? :)

Hej! Ja właśnie wracam od lekarza, owulacja potwierdzona:) tylko trochę się zdolowałam, bo jeszcze tylko 3 cykle stymulowane oprócz tego, który trwa i jak nie wyjdzie to inseminacja nas czeka... Oby wyszło [emoji110][emoji110][emoji110] bo jakoś nie chciałabym tej inseminacji...

3 to jeszcze aż 3 szanse. Trzymam kciuki zeby skończyło się pozytywnie w tym cyklu [emoji846]

Hej! Ja właśnie wracam od lekarza, owulacja potwierdzona:) tylko trochę się zdolowałam, bo jeszcze tylko 3 cykle stymulowane oprócz tego, który trwa i jak nie wyjdzie to inseminacja nas czeka... Oby wyszło [emoji110][emoji110][emoji110] bo jakoś nie chciałabym tej inseminacji...
19listipada jest nasza rocznica ślubu, 19 również urodził się synek mojej przyjaciółki, to Tobie życzę 2 kreseczek [emoji7] [emoji41]

Hej! Ja właśnie wracam od lekarza, owulacja potwierdzona:) tylko trochę się zdolowałam, bo jeszcze tylko 3 cykle stymulowane oprócz tego, który trwa i jak nie wyjdzie to inseminacja nas czeka... Oby wyszło ✊✊✊ bo jakoś nie chciałabym tej inseminacji...

Ja testuje za tydzień! :)
Życze nam obu dwoch tlustych krech :D

reklama
To dobrze, ze była owu:) ja nie wiem czy jestem przed czy po - już sue pogubiłam ale ❤️ Było dzis i dwa dni temu:)

Do góry