reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To dobrze, że jeden to musicie obserwować bo wiem naprawdę jakie to cholerstwo jest straszne ;/ No właśnie zależy w którym miejscu i czy nie utrudni dzidzi rośnięcia.
A nie masz za małej dawki, bierzesz tylko 25? Co lekarz to inne dawki przepisuje ale moja znajoma np miała tsh około 5-6 i była na dwóch innych dawkach leku, 50 i chyba 75, ja też miałam dość wysokie i dostałam po czasie 50 bo przy 25 to ja sobie mogłam do końca roku tak ciągnąć bo nie spadało ;o
Nie wiem właśnie... kazał brać 25 i przyjechać na kontrole za 3 miesiące, zobaczymy czy spadnie. A mówiłam mu, ze się staramy - może chciał najpierw od najmniejszej dawki

reklama
@xszaracodziennosc pewnie są jakieś słabsze dla kobiet w ciąży bo ciąża naprawdę wzmaga to wszystko, wiem, że moja znajoma brała ale na uspokojenie od lekarza bo przez swojego partnera popadła w ciąży w depresje i nie było wyjścia niestety. Ja sobie radzę na razie melisą ale po jakiejś nerwowej sytuacji zaczynam się źle czuć, boli mnie serce i przez kilka dni dochodzę do siebie.
No mi lekarz powiedział że najlepiej żadnych nie brać w ciąży... bedzie sie trzeba do lekarza wybrać [emoji4]

Jeszcze czekam, ale tak się że mnie leje i brzuch rwie że chyba porozmawiam z lekarzem by USG zrobił i sprawdził czy się samo nie oczyszcza.
Mam synka 5letniego, moje jedyne słoneczko i teraz 3stracona ciąża. Ile dziewczyny mozna? :(
Jejku :( dlaczego :(
dlaczego to co się dzieje, tak czesto się zdarza ? ;( skąd ten niski progesteron... masakra...

Witam sie wreszcie wyspana.
Cala noc bez goraczki i oddech lepszy a i ona spi ladnie bo mniej gardlo boli.
Dzis czuc ze na dworze cieplej ale wiatr taki ze glowe urywa. Znow jakieś silne wiatrzysko dotarło.

@ForgetMeeNot zalozyli Ci juz pessar? Jak sytuacja sie rozwija? Szyjka stoi w miejscu jak lezysz?

No kochane ja wczoraj miałam wizytę z dzidziusia wszystko ok. Moje mdłości i wymioty powoli ustępują mamy 10 tydzień. Niestety muszę iść do endokrynologa ponieważ nie wyszedł mi wynik w normie dla kobiet w ciąży. Dzidziuś ma 3 cm i ma się dobrze. A oto i on.. Współczuję tym które poronily Wiem co czujecie bo ja też to przeszłam w 2013 roku przed urodzeniem córki Lenki.

Załączniki

• IMG_20181029_182627.jpg
    IMG_20181029_182627.jpg
    953,3 KB · Wyświetleń: 147
No kochane ja wczoraj miałam wizytę z dzidziusia wszystko ok. Moje mdłości i wymioty powoli ustępują mamy 10 tydzień. Niestety muszę iść do endokrynologa ponieważ nie wyszedł mi wynik w normie dla kobiet w ciąży. Dzidziuś ma 3 cm i ma się dobrze. A oto i on.. Współczuję tym które poronily Wiem co czujecie bo ja też to przeszłam w 2013 roku przed urodzeniem córki Lenki.
Super i ciesze sie ze z maluszkiem wszystko dobrze;)

A ja witam się w 1dc... zaczynam 23cs:oops:
Teraz po tych wszystkich historiach i wczorajszej @Ann89 jestem załamana :( przejęłam się strasznie i po prostu boje się zajsc w ciąże... ;(

reklama
Hello! Witam się po przerwie. Musiałam się ogarnąć bo toczne bezskuteczne starania mnie troszki uleczyły.
Mam nowego gina, który natchnął mnie nadzieja. Mam skierowania na badanie, którego nie mogę umówić bo panie nie odbierają telefonu
Mój idzie na badanie nasienia. I od przyszłego cyklu zaczynamy stymulację, idziemy po córeczkę [emoji6][emoji7]

Przepraszam, ze tylko tak o sobie ale zupełnie nie wiem co się na wątku dzieje. Muszę doczytać [emoji8]

Do góry