Malaga00
Fanka BB :)
Ehh niby mam się nie martwić ale nawet na późniejszym etapie są problemy eh [emoji17] I jeszcze to łożysko obniżone u mnie [emoji17]Kochana Ty się nie martw[emoji173]️
Jestes na takim etapie, ze teraz tylko musi być dobrze[emoji173]️ Najgorsze minęło - teraz tylko się cieszyc[emoji173]️
Ja jestem przerażona... cała ta sytuacja, przytłacza mnie to, ze błądzę miedzy ginekologami, ze nie mogę znaleźć odpowiedniego który tak serio się mna zaopiekuje - poprowadzi porządnie
Czy ja w ogóle zajdę, czy nie poronie...
[emoji17] Może któraś z dobrych znajomych ma godnego polecenia lekarza? Kochana ja z tą tarczycą miałam problem tak samo i myślę, że to też u Ciebie jest przyczyną, ale ta dawka niska mnie niepokoi bo wiem jak ja się męczyłam z taką niską dawką, prawie 8 miesięcy... I dopiero jak dostałam 50 to w ciągu 2 miesięcy spadło tak, że zaskoczyło od razu. A badałaś hormony? U ciebie chyba był też niski progesteron więc może jest problem z owulacją bo ja też miałam niski, tyle, że u mnie całkowicie zanikły @ bo nie było spadku bo nie miało z czego nawet spaść jak był niski.
Nie było owulacji, nawet @. Czekałam na @ po kilkanaście miesięcy i jak już była to tak skąpa, że same plamienie.