reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja witam się w 1dc... zaczynam 23cs:oops:
Teraz po tych wszystkich historiach i wczorajszej @Ann89 jestem załamana :( przejęłam się strasznie i po prostu boje się zajsc w ciąże... ;(
[emoji17][emoji17] Ja tak samo jestem załamana [emoji17] Ja to się boję a już jestem w ciąży i tyle historii i po prostu zaczynam się sama bać. Nie wiem dlaczego w tych czasach tyle się dzieje... Tak ciężko utrzymać teraz ciążę, to przykre... I niesprawiedliwe [emoji17]

reklama
Ja myślę,że Twój chłopak powinien już dawno zareagować. W końcu to jego bliscy sprawiają Ci przykrość.
Powinien. Ale ma klapki na oczach. Eh. Ale wczoraj była afera, nawet jego mama dzwoniła z pretensjami do jego babci i dziś do mnie, że ona nie wie co jej na starość odwala i mnie przepraszają. Śmiać się czy płakać?

Hello! Witam się po przerwie. Musiałam się ogarnąć bo toczne bezskuteczne starania mnie troszki uleczyły.
Mam nowego gina, który natchnął mnie nadzieja. Mam skierowania na badanie, którego nie mogę umówić bo panie nie odbierają telefonu
Mój idzie na badanie nasienia. I od przyszłego cyklu zaczynamy stymulację, idziemy po córeczkę [emoji6][emoji7]

Przepraszam, ze tylko tak o sobie ale zupełnie nie wiem co się na wątku dzieje. Muszę doczytać [emoji8]
Super, ze trafilas na odpowiedniego lekarza i ze działacie :) 3mam kciuki!

[emoji17][emoji17] Ja tak samo jestem załamana [emoji17] Ja to się boję a już jestem w ciąży i tyle historii i po prostu zaczynam się sama bać. Nie wiem dlaczego w tych czasach tyle się dzieje... Tak ciężko utrzymać teraz ciążę, to przykre... I niesprawiedliwe [emoji17]
Kochana Ty się nie martw❤️
Jestes na takim etapie, ze teraz tylko musi być dobrze❤️ Najgorsze minęło - teraz tylko się cieszyc❤️
Ja jestem przerażona... cała ta sytuacja, przytłacza mnie to, ze błądzę miedzy ginekologami, ze nie mogę znaleźć odpowiedniego który tak serio się mna zaopiekuje - poprowadzi porządnie :(
Czy ja w ogóle zajdę, czy nie poronie... :(

Hello! Witam się po przerwie. Musiałam się ogarnąć bo toczne bezskuteczne starania mnie troszki uleczyły.
Mam nowego gina, który natchnął mnie nadzieja. Mam skierowania na badanie, którego nie mogę umówić bo panie nie odbierają telefonu
Mój idzie na badanie nasienia. I od przyszłego cyklu zaczynamy stymulację, idziemy po córeczkę [emoji6][emoji7]

Przepraszam, ze tylko tak o sobie ale zupełnie nie wiem co się na wątku dzieje. Muszę doczytać [emoji8]

Najważniejszy plan działania ! Trzymam kciuki :)

To już prawie 2 lata... nigdy bym nie pomyślała, ze zajście w ciąże zajmie mi tyle czasu:hmm: i jeszcze nie mogę znaleźć odpowiedniego ginekologa :( przerasta mnie to wszystko ;((
Nie zalamuj sie kochana :-*** ja tez nie zakladalam ze to bedzie tyle trwalo... zakladalam plus minus 6 mies... i tez myslalam ze z ta ginka bedzie ok ale nie jest a tu zaraz koniec 13 cs... wzielam namiary do nowego gina od kolezanki no i zobaczyny w listopadzie po wizycie... pewnie nastepne badania... ni ma lekko... juz tez trace nadzieje z bede mama... ale moze tak ma byc ... kto to tan wie...

Dobry lekarz to już znaczną część sukcesu. Też jestem po stymulacji, właśnie jestem w 8tc. Powodzenia!! [emoji11]

reklama
Do góry