Dziękuję Kochana za wskazówki, mąż w poniedziałek wybiera sie do lekarza. Zobaczymy co on zleci, jak oleje sprawę to idziemy robić wszystko prywatnie.Ja bym powtórzyła to badanie plus te co wymieniałam. Jest takie schorzenie, nazywa się hemochromatoza, dość poważne, ale bardzo rzadkie, więc nie panikuj. Na pewno jak najszybciej powtórzcie badania.
reklama
To jest normalne na początku ciąży.Bolały mnie tak jak na @ ale zaczeły dopiero 2 dni po spodziewanym terminie.
Za to teraz boli mnie podbrzusze jak podczas @ a czasem kłuje lewa strona... Jestem straszną panikarą ostatnio i martwię sie czy wytrzymam jakoś do wizyty 20.03
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj miałam ciężki dzień. Rano zakupy, potem klientka, potem sprzątanie i gotowanie bo na 'parapetowke' szwagier z żoną i dzieciakami przyjechał. My tak kurczak wiecznie na Syna narzekamy bo niby niegrzeczny, bo płaczem i krzykiem wymuszać lubi. Ale po raz kolejny przekonuje się że nasze dziecko w porównaniu do innych to anioł. Bo oprócz wymuszania w sumie się słucha, dzieci nie bije, nie dokucza, nie szaleje tak bardzo jak bratankowie męża. Także obiecalismy sobie ze przestaniemy na młodego narzekać. A tu na zdjęciu No1 wczorajszego wieczoru Quiche [emoji7] został ostatni kawałek który dziś biorę siostrze zrobiłam do tego jeszcze domowy sos czosnkowy
Jusiaczek1991
Zaangażowana w BB
Posprzątałam mieszkanie aż mi się w głowie zakręciło, teraz chwilę odpoczynku i biorę się za obiad makaron arabitta. Później mam gości. Jutro idę do gina. Powiedzcie mi czy to normalne że odczasu do czasu pobolewają jajniki na początku ciąży taki ból podobny jak na okres nasila się zazwyczaj na wieczór jak się położę albo jak coś zrobię posprzątam. Martwię się trochę tym
justyna90m
Zaangażowana w BB
Normalne, mnie tez od czasu do czasu pobolewa. Ogarnełam dom,pije kawkę i zaraz zabieram sie do robienia klusek i rolad.Posprzątałam mieszkanie aż mi się w głowie zakręciło, teraz chwilę odpoczynku i biorę się za obiad makaron arabitta. Później mam gości. Jutro idę do gina. Powiedzcie mi czy to normalne że odczasu do czasu pobolewają jajniki na początku ciąży taki ból podobny jak na okres nasila się zazwyczaj na wieczór jak się położę albo jak coś zrobię posprzątam. Martwię się trochę tym
Tak tak normalne uważaj i więcej odpoczywaj. Żeby Ci się słabo nie robiło. Tempa sobie za szybkiego tez nie narzucaj :* ja teraz wszystko dwa razy wolniej robię i więcej odpoczywam bo masakra.Posprzątałam mieszkanie aż mi się w głowie zakręciło, teraz chwilę odpoczynku i biorę się za obiad makaron arabitta. Później mam gości. Jutro idę do gina. Powiedzcie mi czy to normalne że odczasu do czasu pobolewają jajniki na początku ciąży taki ból podobny jak na okres nasila się zazwyczaj na wieczór jak się położę albo jak coś zrobię posprzątam. Martwię się trochę tym
Jusiaczek wszystko to jest normalne, spokojnie Szczególnie ten ból na @.Posprzątałam mieszkanie aż mi się w głowie zakręciło, teraz chwilę odpoczynku i biorę się za obiad makaron arabitta. Później mam gości. Jutro idę do gina. Powiedzcie mi czy to normalne że odczasu do czasu pobolewają jajniki na początku ciąży taki ból podobny jak na okres nasila się zazwyczaj na wieczór jak się położę albo jak coś zrobię posprzątam. Martwię się trochę tym
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Oj kati tak mi tych ruchów brakuje..
Bóle brzucha i jajników są normalne mnie na początku tak bolały, że myślałam że to torbiel.
Bóle brzucha i jajników są normalne mnie na początku tak bolały, że myślałam że to torbiel.
reklama
irminka1231
Fanka BB :)
Załączniki